tisdag, mars 02, 2010

Grejardag

Idag är jag i grejartagen! Bara vaknade med kli i fingrarna och det som började med byta lakan slutade med ompyntning av grabbarnas rum :) När vi från början tapetserade grabbarnas rum så köpte vi med en jättesöt bård, hade fått för lite för att den skulle gå runt hela rummet så den kom aldrig upp. Blev aldrig att vi köpte mer och dem rullarna vi hade har bara legat där i en påse. idag fick jag för mig att jag skulle se om jag kunde sätta upp den endast på 3 av 4 väggar. Det visade sig vara en bra idé :) Så jag nålade upp bården på väggen för att slippa kladd! Den bryter av jättefint i grabbarnas rum och jag är helt plötsligt inte riktigt lika missnöjd med tapeten. Men fick ta ner planscherna jag satt upp eftersom dem var för stora nu när bården går mitt väggen. men det gör inte så mycket då Jamie hela tiden sagt att han inte tycker om att ha lejon på väggen :) Det är nämligen vilda katter på planscherna. Har lovat honom att han ska få välja nya saker o ha på väggarna så det får väl bli det nån dag här. Nåja det är väldigt fint inne i barnens rum nu iaf :)
Sen så har alla fått rena lakan och det är inte så illa det heller, men gjorde ont o fixa täcken så Pelle får göra våra ikväll.
Senare ska vi till Göfab och fixa pärmar så vi även kan få ordning på våra papper, ligger efter nu iom det ny året.

I övrigt så har vi börjat ta steg mot ett bättre liv för oss. Några grejer vi borde ha tagit tag i för länge sen och andra saker för att öka levnadsstandarden tills det ordnar upp sig. Känns skönt att ta tag i saker.

Gårdagen var bra, jag sov till 11 för min älskling är så underbar och smyger på morgonen med barnen! Sova behöver jag för att kunna läka ordentligt har det sagts och det tar Pelle på allvar. Han är så underbar!!
Annars igår hände här inte så mycket, jag var med o hämtade ungarna för o komma utanför dörrn. Sen lagade vi mat och efter maten så klippte vi Jamie. Han vägrar gå till frisören och vill inte borsta håret. Så han valde att pappa skulle klippa honom. Så Pelle började men i slutändan fick jag göra det. Det är inte perfekt men ungen är fin :) Inte så att man funderar på vem som klippt honom men verkligen inte frisörstandard o det är ju inte konstigt.

Ikväll blir det promenad med Emma, det ser jag fram emot. Skitsnack och att få röra lite på sig!

Inga kommentarer: