söndag, mars 14, 2010

Ensam hemma

Gud så trött jag är och ont i halsen har jag... Men, jag vill verkligen inte gå o lägga mig för jag har hela huset för mig själv (om man bortser från djuren) och jag vill inte slösa total ensamtid på att sova. Det är så tyst och stilla här inne, som ett lugn efter en storm :P Pelle är iväg till badhuset med ungarna och Carl o Maxim. Det var länge sen barnen var iväg och badade så jag hoppas dem får jätteskoj. Själv avstod jag då jag inte bör bada förrän ärret är helt läkt och det har fortfarande små öppningar på få ställen. Jag hoppas dem drar ihop sig innan onsdag då jag ska ha sjukgympa i bassäng...
Vad denna ensam stund kommer innehålla vet jag faktiskt inte, det sorgliga är att det nog blir att städa. Vore skönt att ha hela huset fixat när dem kommer hem så man kan slappna av! Vilket är ironiskt eftersom det är nu jag borde slappna av. Men det känns som att nu när Pelle tar barnen och hittar på något så måste även jag göra nåt bra och produktivt. Och det är inte som att huset inte behöver städas... Det behöver alltid städas här :D Men vi får se vad jag mäktar med... Sova hade ju inte varit helt fel :) men om jag sätter fart hinner jag bägge... hmm

Igår så blev det ingen romantisk kväll utan vi fick gäster. Vilket var väldigt trevligt och lite oväntat! Carl, Vicky o Maxim kom över då deras tv var trasig och dem ville se melodifestivalen. Så blev en kväll med massa onyttigheter och trevligt sällskap :)
I övrigt igår var dagen bra, vi var ute 1½-2 timmar i trädgården och barnen hade jätteroligt. Pelle och jag fick städat garaget så det ser inte ut som fullkomlig kaos där längre. Audins bagage är fullt av skit men bättre det ligger där för då är chansen lite större att det faktiskt kommer till tippen :)
Sen så testade vi skaren och den höll näästan för oss, jag som är tyngs föll igenom mest, kanske inte så oväntat dock. Barnen hade inga problem och inte hunden heller. Ungarna var långt ute på åkern o sprang men Pelle och jag höll oss i trädgården där skaren höll :P Var härligt att vara ute i solen och njuta!

På tisdag är det som sagt doktorn i gbg som gäller, ungarna får gå lång dag hos Anna-Lena men börjar lite senare än vanligt.
Jag hoppas iaf att jag o Pelle kan kika in på ikea då vi ändå är i gbg. Pelle hatar ikea så chansen är rätt liten men jag kan konsten att övertala ;)

Ne dax o göra nåt, ses!

1 kommentar:

Pernilla sa...

Ikea e alltid kul att gå in på ;)