onsdag, mars 10, 2010

Förutom känslostormar så har dagen varit bra. Jag har sovit mycket och verkar ha åkt på en förkylning... Men jag tar mig nog igenom det då den inte verkar så allvarlig ännu.
Sen så har jag umgåtts med min familj! barnen kom hem ett par timmar tidigare idag så vi gjorde chokladbollar ihop, städade och grejade. Vid halv sex kom min pappa och då var barnen duschade och fina :) Blev middag och lite grejande med pappa. Jamie avgudar sin morfar och skulle vara med honom hela tiden. Det är så härligt att se att bägge barnen knyter band med även min familj nu när dem visar framfötterna!
Pappa kollade lite på elen här i huset och kom fram till att han inte gillar den... haha ja då är vi fler då! han hittade också ett vattenrör som läcker i källarn. Inte så att det forsar från det men det droppar lite. Men källarn är ju redan blöt så jag kan knappt bli förvånad. Och det var ju faktiskt dax att hitta något mer trasigt nu, är ju säkert 1-2 veckor sen sist!
Blev en prommenix med pappa och hundarna också innan han gav sig av. En lagom dag.
Nu hade jag planer på att krypa upp i sängen med min bok, den är på väg mot sin lösning och det gillar jag :) bara en bok kvar i den serien så jag kan ge mig på något nytt. Fick 2 böcker av Lasse då dem var här i helgen och har ytterligare högar med olästa böcker som väntar på mig...

Inga kommentarer: