onsdag, mars 17, 2010

En bra onsdag

Jag har haft en riktigt bra dag :) Den har gått väldigt fort och jag är nöjd!
Hade sjukgymnastik imorse, blev massa övningar i bassängen och shit vad det knakar i kroppen. För det mesta var det axlarna som gjorde ont och inte bröstkorgen... så jag hoppas att sjukgymnastiken ska hjälpa mig att bli av med mina stela axlar och förbättra min hållning! "bär ärret som om det vore en medalj" sa sjukgymnasten och det klingar i mitt huvud titt som tätt så tror att jag sträcker på mig mer än normalt nu :)

Imorse innan sjukgymnastiken så skickade jag iväg ett sms till Jannike och frågade om hon ville ta en fika. Precis innan jag ska gå på bussen så ringer hon och frågar om jag fortfarande ville ta en fika. Javisst svarar jag, det slutar med en lunch på havets hus tillsammans med Jannike och hennes kusin. Väldigt trevligt! Båda kusinerna går med magen i vädret och väntar smått, kan inte låta bli att bli lite avundsjuk. Samtidigt som jag har nog med min kropp just nu!
Efter lunchen fick jag skjuts av Jannike hem vilket var snällt, känner mig lite bortkommen med o åka buss numer :)
Bara nån timme efter att jag kommit hem så var det dax o hämta ungarna som går kortare dagar på onsdagar. Vi bestämde oss för en promenad inne i stan och sedan handla för o fördriva dagen lite. Blev en härlig promenad och den billigaste veckohandlingen på länge då vi skrev en matlista innan vi handlade! är nog en bra idé att fortsätta med det :) Fast iofs var vi på maxi o handlade kött häromdan (där finns större utbud och billigare) så det är ju endel av det som vi kommer äta i veckan. Nåja detaljer :)

Ikväll är Pelle iväg och har lite gubbkväll med Carl, vilket innebär att dem snackar skit och röker cigarr... Jag hoppas han njuter av det för på Fredag är det min tur. Ska på tjejkväll i Stenungsund, ska verkligen bli skoj!

1 kommentar:

Maribel sa...

Det ska bli så härligt att få hit dig på fredag. Hoppas att det går bra att åka buss också. Det var bra sagt av din sjukgymnast att du ska bära ärret som om det vore en medalj. Med all rätt! Du är så otroligt stark och modig! Och med tanke på vad ärret bevisar så ska du verkligen gå med huvet högt! Vi ses på fredag!