lördag, mars 20, 2010

♥ love

Fredagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig då Alex fick feber och vi inte kunde leka och stoja som jag hade tänkt. Dock satt jag med honom i famnen större delen av dagen så närhet fick vi iaf ♥

Framåt kvällen tog jag bilen till Stenungsund för en liten tjejkväll med Marri och Sandra. Blev en väldigt trevlig kväll med mycket prat och skratt. För mycket skratt tyckte min bröstkorg så fick faktiskt ta en värktablett innan jag la mig. Men det var det värt!
Idag innan jag åkte hem så svängde jag förbi mamma och Lasse med en liten blomma som tack för hjälpen och stödet vid operationen. Sen försöker jag bygga på vår relation, jag vill verkligen ha dem i våra liv regelbundet!

Att köra bil gick bra, igår var jag nervös och körde nog rätt ojämnt men idag med rock i högtalarna var jag tillbaka där jag slutade :)

När jag kom hem idag var Jamie uttråkade då Alex fortfarande hade feber och Pelle hade fått sitta med honom hela morgonen. Så Jag satte på jamie kläder och så gick vi ut i trädgården och lekte med Nalle. Jättehärligt nu när gräsmattan har tittat fram i 25% av trädgården :) Vi kastade boll, lekte i sandlådan och på slutet drog jamie fram sina bilar och cykeln. Var härligt att spendera tid med Jamie och idag när vi åt middag så sa han att han tyckte att Pappa och Alex kunde gå ut och leka imorgon så att jag och Jamie kunde leka med duplo ♥ Underbara unge!

Sen så kom grannen förbi medan jag och Jamie var ute, han var i bäcken och försökte ta bort isen så att vattnet kunde rinna undan bättre så att vi alla slapp vatten i källaren. Han ville gärna ha hjälp så pelle la Alex och gick ut och hjälpte grannen. Alex somnade och sov som en stock så med babymonitor kunde jag och Jamie följa med en sväng till bäcken och kolla. Vattnet börjar stiga och vi kommer väl med 98% säkerhet få vatten i källarn inom en snar framtid... men vi har översvämningssäkrat så bör inte vara någon fara förutom att det blir så blött och smutsigt...

I övrigt idag har här inte hänt så mycket, vi har varit trött och orkade knappt fixa middag... men så tog jag mig i kragen och det blev en riktigt hyfsad kycklingrätt.
Har blivit litet wow ikväll och sedan har jag sett på brothers & sisters :)
Nu är det dax för sängen så jag orkar med morgondagen!

Inga kommentarer: