torsdag, mars 18, 2010

Städdag

Har idag haft en städdag. Fast som vanligt när man ber Pelle dammsuga och inte tjatar om det hela dagen så blir det inte gjort... Jag dammsög ju i söndags och det var inte jätteskönt i kroppen... Idag har jag nog lite träningsvärk sen igår så jag ville verkligen inte drar runt den dära... suck!
Men jag har tvättat 3 maskiner tvätt, plockat upp tvätt, bäddat rent i alla sängar, bytt handdukar, plockat i ordning huset, dammat, städat badrummet, vattnat blommorna, lagat mat och röjt upp köket. Så känner mig rätt effektiv iaf :) hade bara varit skönt att fått allt klart idag.

Imorgon ska Alex vara hemma med mig! Ska verkligen försöka leka med honom, mysa och bara bonda! Ska försöka komma på lite kreativa lekar, men jag måste erkänna att jag är kass på det, speciellt när det kommer till Alex. Så har nån tips?

Sen hade jag tänkt att ta premiärturen i bilen imorn, ska ju till Stenungsund och att åka buss dit är så omständigt så får bli bilen. Jag känner att ett par dar hit eller dit inte borde spela så stor roll nu när jag kommit så här långt. Jag är klar i knoppen, hjärtat är bra och bröstbenet är en bra bit på vägen i sin läkning! Så ska nog gå bra :)

I övrigt är jag glad över att Emma har gjort entré i mitt liv igen och att det känns som det gjorde innan hösten föll och livet blev komplicerat . Vi ska ses på söndag för en promenad och på onsdag är jag bjuden på fika hemma hos henne :)
Annars i veckan som kommer så ska jag ta en fika med Jannike, på tisdag.
Helgen nästa vecka är fullbokad typ. Lördag blir det resemässa i gbg och sedan kalas hos Becka och Johan. Söndag blir det kalas igen, min mormor fyller 91! Och söndagen är även den dagen som jag o Pelle har varit tillsammans i 6år så blir nog lite mys på kvällen :)


Några söta bilder

Inga kommentarer: