lördag, mars 13, 2010

Det var flera dagar sen jag var här. Bubblar upp saker i huvudet o skriva men när jag sätter mig här så försvinner det, har verkligen noll inspiration till o skriva på just denna platsen just nu... Vilket är väldigt irriterande då jag numer inte har en laptop så jag kan inte bara flytta datorn... så därför blir inläggen kortare och tråkigare.

Alex var så söt häromdagen, sådär söt så att hjärtat svämmar över! Han höll på o tjattrade och gick runt och var så söt så jag utbrister "jag älskar dig" och då svarar han "jaja älschar dig" :D Jag inser att han troligen bara härmade mig men mitt hjärta svämmade över av kärlek till detta lilla liv!
Och hans favoritord just nu är "hejå", det säger han hela tiden och vinkar :)

För en stund sen så somnade Alex i mitt knä och Pelle sov så jag bar upp honom till hans rum och det gjorde inte ens ont i bröstkorgen! jag vet att jag inte borde men barnet behövde sova och det behövde även hans pappa.
I övrigt går det rätt bra med återhämtning osv I guess. Har inte lika ont längre och ärret börjar bli ett ärr igen. Det är mkt rödare på ett ställe men gör inte särskilt ont så det lägger sig väl antar jag. Ska till läkaren på tisdag så jag lär väl få reda på om något är fel.

I övrigt så rullar livet på, händer inget speciellt här. Vi skulle ha en romantisk kväll igår med god middag och så... barnen fick äta sin middag själva så vi skulle få äta ifred. men när klockan blev sju och vi la barnen så hade ingen av oss någon energi och jag var dessutom inte ens hungrig. Så det blev lite godis och datorspel ist, väldigt romantiskt ;)
Idag ska vi göra ett nytt försök men blir middag med barnen och så nån god efterrätt ikväll framför melodifestivalen. Lättare att orka med.
Jag har nämligen ingen energi just nu, antar allt går till att läka min kropp.

Idag är planen att gå ut med barnen då herrarna vaknar, antar att vi borde äta lunch först också iofs. Men ut ska vi iaf! Sen kommer barnen vara trött o goa, och jag med skulle jag tro :)
Nu vaknar Alex så nu får jag lov att gå, ses!

Inga kommentarer: