torsdag, mars 04, 2010

Pelle har däckat med sin förkylning och själv sitter jag rätt urlakad och halvt tittar på tv och halvt sitter vid datorn. Tror att jag relativt snart ska göra min man sällskap i sängen!
men jag har haft en fin dag! Pelle väckte mig vid 11 och sa att Becka kommer om en timma så nu får du gå upp :) Så var bara o masa sig upp, plocka lite och duscha innan Becka var här. Resterande av dagen har gått till snack o prat och lite snack :) Vi lyckades skrapa ihop ingredienser till en middag som Becka kunde äta och faktiskt tålde helt ut! Sen så ägnade Becka en timma åt barnen medan Pelle vilade och jag tog mig lite datortid då inte jag kunde med att däcka på soffan :) Barnen hade superskoj med Becka så det var inga problem!
När Becka åkte hem så var det bara att köra igång nattningsrutinerna på barnen och kasta dem i säng.

Imorgon är det inget inplanerat så det ska jag ägna åt att tvätta o städa. Har flera maskiner tvätta att köra och hela huset behöver sig en genomkörare. Fick en supersöt dammvippa av Becka (som jag för övrigt letat efter längre nu) så ska bli roligt att damma imorgon :D Kommer nog behöva skura golven också dem dem är riktigt klabbiga och äckliga... Men då har jag iaf något o göra imorn ;)

På Lördag är vi fullbokade för på förmiddagen kommer mamma och Lasse med våran Nallebjörn! jag vill ha hem honom nu så jag kan komma mig ut och gå utan att känna mig för ensam nu på dagtid då jag ändå är ensam och rastlös.
Sen på eftermiddagen/kvällen kommer min brorsa Gabbe och lilla Tuva. Dem ska sova här då Emma ska ha fest i deras hus. Jag va bjuden på festen men känner mig inte riktigt redo för det ännu. Speciellt eftersom jag inte känner någon annan än Emma på självaste festen. Så det hoppas ajg hon förstår även fast det var väldigt roligt att hon ville att jag skulle komma :) Blir ju även väldigt roligt att få umgås med Gabbe och Tuva!

Inga kommentarer: