tisdag, mars 09, 2010

Jag känner mig lite borttappad. Jag vet inte vad det är med mig men jag låg... inte sur eller irriterad bara mosig i skallen och ingen inspiration till något. Trött är jag men borde inte vara så illa, jag har fått 8 timmars sömn inatt. Men något är det.

Dagen har iaf varit helt okej.
Vi var hos läkaren med Alex och han blev mätt o vägd där och hade gått upp i vikt och längden verkar man i allmänhet itne kunna lita på då det verkar skilja flera cm även om man mäter samma dag så... Doktorn tyckte inte att det var något mer o gräva i. När det kommer till nattsömnen hade han inget nytt o komma med. Indirekt så sa han "det är tufft med barn, deal with it!". Självfallet itne på det viset men han hade inga tips och trodde itne det var nåt fel med Alex. Och det är ju bra, Alex är frisk osv :) men hade ändå varit skönt att få nåt konkret tips på hur man kunde få börja sova nätterna igenom! Alla med barn som sover natten igenom redan som någon månad gammal anar inte hur bra dem har det!

Efter att ha varit hos doktorn och lämnat barnen hos AL så åkte vi o handlade. Skönt o fylla kylen igen :) Efter det hade vi tänkt luncha men kl var bara elva så vi fick fördriva en halvtimma innan dem började servera lunch. Så vi gick till sportshopen och Pelle fick köpt sig en vårjacka och vi fick köpt en present. Sen blev lunch för oss.
Efter lunch så åkte vi hem och efter det har jag bara hunnit med o damma lite och gå en sväng med vovven.

1 kommentar:

Pernilla sa...

Hoppas han växer in i att sova hela natten, inte kul att bli väckt hela tiden...