måndag, mars 14, 2016

Trötter hela tiden

Klockan är strax halv tio och jag har varit uppe ett tag nu, jag är så dödligt trött på kvällarna (och dagarna) nu. Jag vet inte vad det beror på då jag oftast får sovit bra under natten nu för tiden och eftersom jag är så trött så somnar jag alltid i tid på kvällen. Nå detta resulterar ju i att jag även är uppe tidigare, även när jag inte behöver. Idag skulle jag egentligen varit iväg och jobbat men eftersom Alex är sjuk och jag jobbar så mycket mindre än Pelle så är det givet att jag blir hemma. Ang tröttheten så kan jag inte låta bli att fundera över mitt hjärta, ett av symptomen på att det försämras är just trötthet. Dock var jag ju på undersökningar i december och januari och så plötslig förändring att de inte skulle ha sett om nåt var dåligt då känns inte troligt. Kanske är det de här med synen, trötthet och huvudvärk är väl rätt vanligt i sådana situationer? Ja vi får se, har bestämt mig för att göra syntest i Sverige när jag är där så får vi se vad domen blir.

Fick mess från min mamma igår där hon ville bjuda med mig på GBG horse show på påskafton, det va hundra år sen jag var där och det låter superkul! En heldag med mamma och hästar liksom, hur bra kommer inte det bli? Ser inte mindre fram emot att åka hem nu :)


Har beställt väska till hemresan nu, blev en likadan svart till Pelle också inför deras resa. Ska var stora som kabinväskor och har fått toppbetyg så nu hoppas jag att även vi blir nöjda. Hur cool är inte denna i färgen?!

2 kommentarer:

Maja sa...

Tänk på att pollensäsongen börjar tidigare i England också! Syrran blev helt tagen på sängen första året hon bodde där, och både trötthet och huvudvärk kan mycket väl bero på ny pollensammansättning :)

Pernilla sa...

Va mysigt o kul med GBG Horse show :) Jag ska dit på annandagen jag. kram