tisdag, mars 15, 2016

Doktorsbesök

Igår fick vi ett mail från skolan att sharlakansfeber går på skolan och då Alex hade flera av symptomen så ringde jag vår vårdcentral. Jag fick prata med en doktor där som ställde flera frågor och då Alex hade väldig huvudvärk så ville han dubbelkolla för hjärnhinneinflammation. Han hade inte fler tider igår egentligen men vi fick komma in tiden han skulle ha slutat för en kontroll, det är en bra läkare det! Men som jag redan misstänkte så var det ingen hjärnhinneinflammation och han kunde inte med säkerhet fastställa sharlakansfeber heller då Alex inte hade några utslag. Jag tror idag att han absolut har nåt på gång i kroppen men kanske inget av  de ovannämnda. Hur som helst så skrev doktorn ut antibiotika som vi skulle börja ta ikväll om Alex fortfarande var dålig, och Alex har fortsatt feber idag så lutar väl åt att vi tar den kuren. Dock upplever jag Alex lite piggare, han har ätit idag vilket han inte gjort de senaste dagarna så det är skönt. Älskade unge!

Så vi har kört på en lugn dag, jag grejar på och ser på brittiska serien Robin Hood, snygga, starka hjältefigurer är helt klart min grej! Tror jag sett delar av denna serie innan men inte alla säsonger så ska bli spännande att få se klart den!

Jag jobbar ikväll men sen är jag ledigt både onsdag och torsdag innan det blir jobb på fredag, ledig lördag och sedan jobb på söndagmorgon. Sen är det nog bara ett eller två pass kvar innan Mollie och jag far till Sverige på onsdag nästa vecka! Can´t wait!


Lille, sjuke, älskade Alex

Nytt till Mollans rum, ugglor på väggen!

Inga kommentarer: