lördag, mars 19, 2016

Ny cykel

Här hemma hostar vi som tokar men febern har äntligen lämnat hemmet! Jag är inte i toppform men kan inte ställa in mer jobb nu så jag biter ihop, knaprar piller och bestämmer mig för att det ska gå. Har varit ledig idag dock, men all fysisk aktivitet gör mig helt slut så jag har försökt ta det lugnt, jag är bara så galet rastlös... Pelle, Mollie och jag var iväg till Hallfords (typ biltema) och kollade cykel till mig men efter ett samtal till cykelhandlaren i Sverige (Pelles brorsa) så gick vi ut ur butiken med endast ett par saker till bilen. Fick istället en länk på en cykel i vår närmsta riktiga cykelbutik skickade till mig, så vi gick dit när vi kom hem och det blev efter diskussion med biträdet i affären en sådan beställd, den kommer i början på veckan så på tisdag ska vi dit och testa den. Jag hoppas det blir bra och funkar till både mig och Pelle. Skrikig orange blev det, inte likt mig men den fanns i tråkig grå också och med tanke på hur folk kör här så vill jag hellre synas!
Det har blivit en del inköp här det sista och det beror helt enkelt på att Pelle fått en bonus på jobbet och alla dem saker vi behövt eller velat ha det senaste året när ekonomin inte räckt till har vi plötsligt kunnat köpa. Snart är det köpstopp igen, men det är skönt att äntligen kunna kosta på sig lite igen. Men jag vet inte, med tanke på hur mycket folk i Sverige verkar shoppa, iaf dem vars bloggar jag läser så är det kanske inga konstigheter med alla inköp här det sista?! Men jag förstår inte hur folk har råd... Jaja alla gör som de själva vill och kan såklart.

Har börjat packa barnens väskor idag då jag plockade in rena kläder i deras garderober, bäst o göra det innan det jag hade tänkt skicka med dem försvinner ner i tvättkorgen igen. Det saknas några grejer men på det hela så är dem redo för att resa! Min väska förblir nog opackad till på tisdag dock, behöver gå på stan och försöka byta till mig nya byxor då flera av dem jag köpte på nyår gick sönder efter bara någon månad... Har inte fått tummen ur och kommit iväg och bytt dem än, får se vad dem säger. Vill dem inte byta in dem till nya så får jag kanske investera i ett par nya då jag annars har lite ont om brallor att ta med till Sverige. Det funkar här då jag varvar med mjukisbyxor och kan tvätta när jag vill men vet inte hur det blir när jag är iväg. Jaja, skiter väl ni i :)

Nej nu blir det lite mer Robin Hood innan barnen ska i säng och jag ska njuta av en kväll i ensamhet, Pelle är nämligen iväg och spelar poker ikväll. Vi hörs!

"mamma ta kort när vi kramas"

Hämtade även Pelles cykel från service som Mollie fick provåka lite

Inga kommentarer: