lördag, januari 09, 2016

Glasögon

Hej på er, det var en stund sen. Jag har hunnit med lite av varje dem senaste dagarna men gårdagen var klart mysigast. Jag fick en heldag med Alex då han hade tid hos ögonläkaren igårmorse. Det blev flera undersökningar och i slutändan konstaterades det att han behöver glasögon men ingen piratlapp för ögat som vi först trodde. Detta blev Alex väldig tacksam för då han var rädd för att bli retad om han behövt ha lapp för ögat... Så idag ska vi leta optiker och välja glasögon.  

Efter doktorn igår så var Alex extremt ljuskänslig och såg suddigt pga ögondroppar så han fick vara hemma resten av dagen. Vi lämnade Mollie på hennes förskola i två timmar som sista inskolning innan hon börjar på riktigt på Måndag. Det gick jättebra och hon är redo för fulla dagar! Medan hon var där åkte vi hem och vilade lite och åt lunch. Sen tog vi med Lucy när vi hämtade Mollie, då förskolan ligger brevid en stor park eller naturområde. Det finns en sjö att promenera runt, stora gräsmattor och ängar och lekpark. Så vi gick en promenad med Lucy och lekte lite i lekparken innan vi åkte hem, det var sol och härligt och vi alla njöt. Alex fullt utrustad med keps och solglasögon :)

Sen var det bara att hämta Jamie och fixa med kvällsbestyr som läxor, middag och senare skypedejt med farmor och farfar. Jag hann sova middag på soffan och mysa med alla barnen dessutom! 
Inga kommentarer: