fredag, januari 29, 2016

Lite av varje

Oj vad hände?! Mina inlägg har plötsligt betydligt fler unika läsare, jag som trodde att bara familjen kikade in men nåt har tydligen hänt... Kul!

Hur som helst, sen vårt besök åkte så har jag lagt tid på att återställa huset och tillfredsställa mina egna behov av ordning och tv-tittande. Men jag har även hunnit med att gå på lekgrupp med Mollan och så hade vi ett minikalas för Jamie med Thomi, Kostas och Artemis igårkväll.

Imorse tog jag sovmorgon, eller egentligen inte för jag vaknade när killarna åkte till skolan men jag låg i sängen till kl elva. Sjukt skönt att bara ta det lugnt, och älskade Mollie är så cool och kör sitt eget race. Sen grejade vi hemma och tog ut Lucy i solen innan killarna hämtades och stressen runt middag, scouterna, dusch och tv-spel satte igång. Men det blev en bra eftermiddag och kväll.

Uppdaterade datorn till Windows 10 ikväll, kan ju inte bli så mycket sämre än 8 så blir nog bra men shit vilken tid det tog. Det är därför jag sitter här så sent och bloggar och inlägget jag hade tänkt inte blev så himla roligt... Altså inte mitt el att det här inlägget föll platt som en pannkaka ;)

Fredag imorgon vilket innebär dagis för Mollan och freedom för mami! Ska på kaffemorgon på killarnas skola och sen behöver jag gå på jakt efter en tårta till Jamies kalas på Lördag. Jag vill inte baka en och eftersom ungarna ändå aldrig äter nåt av tårtbitarna dem får på kalas så letar jag en snygg tårta snare än god, dvs dem på mataffärerna med en miljard olika E-nummer osv funkar fint! Jag såg en tårta som såg ut som en fotboll häromdan så tänkte gå tillbaka till den affären och se om de har fler sådana...

Ja så till helgen blir det alltså kalas för Jamies kompisar och så de vanliga med fotbollen. Alex ska sova över hos Oscar och Mollie har lyckats tjata sig till att få spendera några timmar hemma hos dem eftersom inte hon får sova över... Stackars Nadine har sagt ja så när det är kalas här hemma så kommer bara ett av barnen vara vårat egna.

Nu ska jag gå och lägga mig, det är ju en dag imorgon också.

Lekgrupp med Mollie

Promenad i regnet för att hämta killarna

Hemfärd i regnet med glada barn, en stund iaf...

Testar Jamies nya spel

Artemis och Mollie

Mollan

Modell nästa?

Skylanders med Jamie och Mollan

Inga kommentarer: