söndag, januari 10, 2016

Horsell Common

Idag har vi haft så härligt väder, bitvis med sol och ca sju grader varmt. Skulle ha varit på fotbollsmatch med Jamie idag och vi åkte faktiskt till planen där matchen skulle ha varit, om det inte hade varit så att den blivit inställd, något jag och Jamie fick reda på när vi ringde och väckte Pelle och fick honom att kolla sin mail... Ja så kan det blir, vi passade på att åka runt djuraffären på vägen hem och köpte tratt till Lucy plus en salva och mer bandage, nu jäklar ska vi få ordning på hennes sår!! Det är bättre iaf, men bandagen åker av hela tiden så tratt är nödvändig.
När vi kom hem så gick jag och Jamie ut på en långpromenad med Lucy, vi behövde göra slut på energin vi byggt upp inför fotbollen. Det är som alltid himla mysigt att ta med bara en unge ut!

Sen på eftermiddagen idag så åkte vi till Horsell Common (stort naturområde) med grekerna, dock blev inte grekerna så långvariga då lillan var trött. Men vi hittade en liten sjö med sandstrand där Lucy fick leka med andra hundar och var jätteduktig och barnen roade sig i sanden. Själv roade jag mig med kameran, första gången jag fotar på jättelänge och det är roligt att ha hittat tillbaka lite.
Det var så kul att se Lucy runt andra hundar, lekande med både dem och oss, alert och lyhörd och inget skällande eller rest ragg. Vi måste helt klart åka dit eller till liknande ställe lite oftare så hon kanske lär sig att alltid vara lugn och trevlig runt andra hundar.

Mollie fikar med mina hembakta muffins jag gjorde innan vi åkte

Lucy leker med en annan hund

Mina fina grabbar!

Lek vid sjön

Lucy och Pelle leker

Älskade Jamie

Fina Lucy

Alex och Mollie

Knas-Mollie

Lucy

Älskade familj!

Inga kommentarer: