onsdag, januari 20, 2016

Ah arbetsliv!

Ni som inte gått hemma och pysslat under flera år och blivit försörjda kan nog inte riktigt uppskatta hur skönt det känns för mig att äntligen vara ute i arbetslivet igen och känna att jag gör nytta! Ok nu har jag inte börjat komma ut bland folk än men bara att gå på kurs är trevligt och befriande för mig eftersom jag får umgås med andra människor. Men jag gör ju inte så stor nytta ännu... Jaja jag trivs iaf otroligt bra med människorna på arbetsplatsen jag valt och jag tycker fortfarande efter alla föreläsningar att jobbet jag ska göra låter roligt! Morgondagen blir roligast då det blir mer praktiskt, dessa två dagar har varit teoretiska och även fast det är intressant så är jag mer av en praktiskt människa. Sen tycker jag det blir mer av en utmaning när allt är på engelska, märker att det tar lite längre tid för mig att läsa igenom texter och göra testen eftersom det inte är några vardagsord på engelska som används direkt så får jag koncentrera mig bra. Gissa om jag är trött ikväll... Och uppepå det så har jag ett häfte text om medicin att läsa igenom, jippi!! Nu blir det kaffe ;)

Förutom kursen så flyter livet på, Pelle tar hand om lämningar och hämtningar av barnen och jobbar hemma då Mollie inte har dagis förrän på fredag igen. Huset står och faller, haha, nä men vi hjälps åt så gott vi hinner emellan våra jobb och allt annat. Det är skönt att jag bara kommer jobba skoltimmarna sen så att jag faktiskt kommer hinna med att hålla efter huset också när jag jobbar. Är man pedant så är ju det viktigt. Det är också viktigt att jag inte jobbar mer timmar för hundens skull. Gah nu längtar jag verkligen efter att börja jobba på riktigt!

Imorgon kommer mamma och Lasse!!!! Jag längtar massor men känner mig lite stressad då huset antagligen kommer vara lite upp och ner då dem kommer, men det bjuder vi på. Ser fram emot en härlig långhelg med dem! Och Mollie hon längtar verkligen efter sina presenter, haha... Tror nog att mormor och morfar Lasse väger tyngre men hon är inne i en "vill-ha" period nu efter jul och födelsedag :)

inga nya bilder tagna idag men texten här repeteras i mitt huvud just nu för att få ihop allt

Inga kommentarer: