torsdag, februari 26, 2015

The show must go on

Idag vaknade vi upp till ännu en varm dag, för att var februari och sportlov så har vi ett väldigt o-vintrigt väder. Vi har spenderat förmiddagen med att gå på marknaden i San Pedro, jag tror vi alla var på lite shopping humör så vi kom hem med några påsar :) Jamie fick sig en klocka av mig, han är 8 nu och det är dags att han lär sig den på allvar! Mollie valde en keps med dora och Alex hittade i sista ståndet en blå keps, han var väldigt bestämd med att det var ju det han ville ha. Jamie köpte även en t-shirt, nya hörlurar och en keps för egna pengar. Själv fick jag mig ett nytt mobilskal med ugglor på, har haft typ exakt samma innan och älskade det, tyvärr gick det sönder så nu är jag supernöjd över att ha ett nytt!
Egentligen behövde vi handla mat idag också men jag tog enkla vägen och köpte frukt och grönt på marknaden och lite kött hos slaktaren här hemma, på det sättet kan jag skjuta upp mataffären ett par dar till :)
När vi kom hem upptäckte vi att lilla Mollan fått feber, 39,3, den dockan har inte tur hon. Hon pratade om medicin redan igår kväll så hon måste känt på sig att det var på gång, dock var hon inte varm då så vi avfärdade henne, något som ger mig lite dåligt samvete nu... Men nu är det som det är.

Nu laddar jag för bio med tjejerna ikväll, funderar på att gräva fram lite snyggare men bekvämare kläder... Får se om jag har något sådan som existerar i min garderob...


Selfie - fake it till you make it

Mina hundpromenaders största skräck just nu

Marknad med goaste ungarna

Frukt och grönt

Värmen är här

Alex med sin nya keps

Jamie testar sina nya hörlurar

Sjuk liten Mollie med ny keps

Inga kommentarer: