onsdag, februari 25, 2015

Indianer på Ikea

Idag har vi varit på Ikea i Malaga med Camilla, Emilia, Nova och Louise. Tur Canilla har stor bil :) vi hade tänkt slänga in barnen i leklandet på Ikea men dem hade ändrat reglerna så dem gick efter längd. Och tydligen var både Emilia och Jamie för långa och Mollie för kort så alla fyra barnen fick följa med runt och kolla ist. Som tur var hade dem olika indian aktiviter för barn denna veckan på Ikea så dem fick roliga avbrott :)
Alla barn uppförde sig exemplariskt och jag kom hem med stekspadar och toaborstar, mer spännande än så blev det dock inte :) och vi vuxna hade jättetrevligt, som alltid när vi ses. 

Ikväll har jag och Jamie sett på Transformers, inte den tecknade varianten utan den braiga. Så himla roligt att han är modig nog att se sådana filmer, det öppnar upp så många fler möjligheter när man har filmkväll med honom. Han ville gärna se nästa film också men det får bli en annan kväll då klockan var mycket. 

Imorgon blir det marknad i San pedro och sen på kvällen fifthy shades of grey med Camilla och Louise! Busy as always, and I love it!


Inga kommentarer: