fredag, februari 20, 2015

Ensamtid med Alex

Idag har Alex fått skolka från skolan, eller egentligen inte då jag pratade med hans fröken igår, men han har fått vara ledig för att ha lite egentid med mig. Det har varit så mysigt att få tillbaka den glada Alex, den goding han blir när han får 100% uppmärksamhet av mamma eller pappa. Han var i stort behov av en egen dag, så vi körde dem andra till skolan och sedan drog vi till Miramar i Fuengirola och shoppade lite. Jag har under en längre period varit i behov av nya skor men har inte hittat några jag fastnat för, speciellt inte i rätt prisklass. Men idag halkade jag på ett par, på rea dessutom! Jag provade och sen slog jag till, jag menar snygga, bekväma skor för 7 euro! Sen spenderade vi resten av timmen vi var där i olika leksaksaffärer, Alex fyndade två gosedjur för 6 euro så han vart lycklig. Han är precis lika besatt av gosedjur som jag var när jag var liten, och eftersom jag minns hur det var så är jag nog inte lika återhållsam som mina föräldrar så eh, det finns väldigt många gosedjur hemma hos oss :D Hehe...
Sedan så for vi och hämtade Pappa Pelle på flygplatsen, han kom äntligen tillbaka till oss efter en veckas jobb i Sverige! Vi körde till Ikea och lunchade på vägen hem, köpte nya smörknivar och lingonsylt när vi ändå var där. Det var mysigt att få tid tillsammans bara vi tre :)
Sedan så åkte vi hem till lilla Lucy som klarat av att vara ensam utan att tugga sönder något idag, yey *vågen*!
Sen dess har jag hängt här hemma, Pelle har hämtat i skolan och nu är han iväg på simning med killarna medan jag har badat Mollie i badkaret och fixar middag. Bra deal tycker jag som är rätt trött på att köra fram och tillbaka hela tiden :)

Nu är det sportlov en vecka och då ska vi försöka att träffa vänner, men också bara slappa här hemma och kanske unna mamma en liten sovmorgon ;) Sen så har Pelle fixat ett översättningsjobb åt mig som jag ska dra igång med, känns jätteroligt!

Nu ska jag fixa sås och steka lite kött, vi höres!


Alex och mamma gör alla leksaksaffärer i Miramar

my new shoes, måste säga att dem verkligen är JAG

Spiderman Mollie som hon kallar sig och fina pappa Pelle

Spela Minecraft är det enda våra pojkar gör

Half face spiderman Mollie

Inga kommentarer: