torsdag, februari 19, 2015

Onsdag och torsdag

Igår var jag så himla trött, somnade typ 2h före den tiden jag brukar somna, vet inte riktigt vad det är med mig men jag har varit väldigt trött det sista. Hur som helst så spenderade jag förmiddagen igår hemma hos Camilla tillsammans med Louise, vi drack kaffe och snackade goja i flera timmar. Sen fick jag åka hem till vovven och ge henne en lite längre promenad, men jag tycker det är lite läskigt att gå här i områdena nu då jag ser både levande och mängder av överkörda larver överallt...
Hur som helst var jag ju väldigt trött igår så fick bli rester till middag, dock kompenserade jag upp det med att fixa chokladpudding till efterrätt. Det är mysigt att lyxa till det mitt i veckan :)

Idag har jag varit på marknaden i San Pedro med Louise, har inte varit på marknad sen i höstast så det var väldigt mysigt! Fick köpt mig nya strumpor, solglasögon och lite kryddor så vart lite nytta med turen också. Sen hamnade vi på Burger king och åt lunch och kom in på allvarliga ämnen, och ibland är det så himla skönt att prata med någon som sitter lite i samma båt som en själv. SÅ ja det var en bra förmiddag!
Sen har jag mest städat och tvättat här hemma, plockat upp det Lucy tuggat sönder och tvättat mattan hon kräkts på, jovisst, livet med hund är glamoröst ;)
Nu ska jag gå ut med hunden och hämta barnen, vi hörs!

Selfies

På gatan där jag bor

Chokladpudding till efterrätt

Marknad i San Pedro

Inga kommentarer: