torsdag, december 19, 2013

Snabbvisit i Gib

Jahopp på hemmamark igen, iaf för ett par dagar. Dessa dagar spenderas till största delen med att rodda inför nästa resa. Så här tvättas, packas, städas och planeras... Jag lider inget av julstressen som så många verkar lida av då vi ligger i fas med våra klappar. Dock lider jag av annan stress, jag tror att det är stressen över att allt på min mentala lista ska hinnas med. Mannen min tycker jag är larvig som bryr mig om ifall några leksaker ligger fel när vi åker iväg eller om köksbordet är helt i ordning. Men för mig är det viktigt att jag lämnat allt i ordning och att jag därmed kommer att återvända till ordning och reda. Det är ju sällan det går så som man planerat och jag räknar även denna gång med kaos vid avfärd då vi dessutom är två till som ska resa från denna destination.

Våra föregående resor till Sierra Nevada och Barcelona har varit toppen men jag har inte riktigt ro i kroppen att blogga om det för er just nu. Först måste jag gå in och packa mina och Pelles kläder, styra upp alla andra prylar som ska med och hänga lite tvätt... Så chansen att det blir ett inlägg om detta idag känns rätt liten.

Imorgon ska det sista packas, jag ska inköpa en ny resevagn för ynka 100kr och så ska jag kanske köpa någon extra julklapp till mina fina barn, jag vill ha något att ge dem på julaftons morgonen som håller dem lite sysselsatta under dagen...



Inga kommentarer: