söndag, december 08, 2013

omotiverad

Men alltså jag är så sjukt oinspirerad till allt för tillfället. Jag orkar inte redigera bilder, jag har orkar knappt ta bilder, jag är inte sugen på att blogga när möjlighet ges och instagram och fejan används inte särskilt flitigt av mig just nu. Visst jag kikar på insta och fejan men postar typ inget. Jag vet inte vad det är med mig, om all kreativitet har fått utlopp genom julen, julklappar och pyssel? Eller om jag bara är inne i en svacka.

Idag har det hur som helst varit julfest för dem svenska barnfamiljerna. Svenska traditioner skulle följas osv, men tja ni vet, man bygger upp något i huvudet och sedan blir det inte alls som man tänkt sig, och även fast det var jättetrevligt så blev jag på något sätt besviken. Larvigt eftersom allt var trevligt och roligt och alla barn var nöjda men ibland ställer ens egna förväntningar till det för en själv. Hursom stort tack till Trine och värdfamiljen Linda och Martin som arrangerat! Synd att inte alla är lika drivna så saker blir gjorda... Jäjä.
Eftersom Pelle är tillbaka i Marbella och spelar finalen i en pokerturnering så fick vi lifta hem till Gibraltar. Inte lika farligt som det låter, för vi liftade med fina vänner. Både Trine och Ulrika ställde upp så vi kom oss till gränsen och kunde promenera hem! Guld med bra vänner!!!
Förresten, håll tummarna för Pelle, med lite tur kommer han hem med en stor summa pengar! Jag gissar att det går bra då han sist gång han hörde av sig sa att det var 14 pers kvar och han som minst skulle vinna 750 euro. Det var ett par timmar sen och han har inte messat och sagt att han åkte ut så jag gissar på att han kommit längre. Fingers crossed och alla tummar och tår hållna!
Hah, man ska inte säga sånt, han messade precis och sa att han åkt ut, 12:e plats och goda pengar in på kontot! Bra jobbat älskling!

Inga kommentarer: