måndag, december 02, 2013

andra dagen i december

Förmiddagen idag spenderades i stort sett framför youtube med Mollie. Hon älskar det och så fort jag sätter mig vid daron så ska hon upp och kika på youtube. Funderar allvarligt att koppla vår extra dator till tvn så hon kan sitta där och kika och jag faktiskt kan använda min dator :)

Hursom, när Mollie sovmiddag gick jag ut på stan och uträttade ärenden. Jag är rätt inspirerad och kreativ av vår ekonomiska situation och tar det som en utmaning att hitta dem bästa erbjudanden. Även idag fyndade jag, bra present till kalas och andra bra och ha saker.

Sen hem, mer youtube innan grabbarna skulle hämtas i skolan. Mötte upp Trine i parken och sedan hängde vi hemma hos oss ett bra tag. Vi skulle haft pysselverkstad men det slutade med lek och sedan middag ist.

Sen när Jamie och Pelle kom från scouterna och affären så bänkade vi oss framför tvn allihop och kikade dem två första avsnitten av julkalendern på svtplay. Ser ut som en väldigt bra och mysig julkalender i år!

Och så visade Jamie oss den lilla bula han fått i mellangrärdet på det stället han slog i sig när han ramlade på lekparken i torsdags, vilket resulterade i ett samtal till farmor som är sjuksköterska. Domen blev att vi bör gå och kolla upp den ömmande bulan imorgon hos doktorn. Så nu oroar jag mig lite inför det... Men är väl förhoppningsvis inget allvarligt!

Tillverkade min egen åkpåse till vagnen igår

Såhär har förmiddagen spenderats, framför youtube

Finaste Mollan

Inga kommentarer: