onsdag, december 04, 2013

"Kan själv"

Klockan är alldeles för mycket och jag borde verkligen sova, men jag har suttit och bråkat med min bloggapp länge nu och sugit på detta inlägget så trots att appen vägrar publicera bilderna så vill jag få skrivit av mig ändå.

Senare delen av dagen idag har fått handla om Alex för min del, vilket har varit skönt eftersom Mollie (som nu har hunnit bli 23 månader) är inne i en extremt jobbig period, alltså "kan själv" perioden. Hon är envis som synden och allt ska hon göra själv. Kampen om att få på hennes byxor kan bli så stor att man tappar lusten till att gå ut helt och hållet. Sitta i vagnen är pest och pina enligt Mollan och jag har inte fått bara en blick på mig när jag går med en liten tjej som försöker kasta sig ur vagnen samtidigt som hon låter högre än flygplanen som lyfter på runwayen... Herregud alltså! Allt man gör förvandlas till en kamp där Mollie skriker, gråter, kastar sig och saker som råkar finnas i närheten på golvet... Så ja, när Alex idag hade ett kalas att gå på och Pelle tyckte att Mollie och Jamie kunde stanna hemma med honom så var jag inte sen att springa ut genom dörren. Vi blev lite tidiga jag och Alex pga det och hann med att göra ärende och spela lite spel på Kings Bastion innan kalaset. Mysigt att umgås bara han och jag, han blir betydligt mindre gnällig när man kommer ut på tumanhand vilket ökar mysighetsfaktorn betydligt!

När vi kom hem från kalaset så avslutade vi dagen med en nybliven rutin, nämligen att hela familjen kryper upp i soffan och ser på julkalendern på svtplay ! Hur mysigt som helst!!!
Och när barnen var nattade så har jag ägnat mig åt julklappsinslagning, nu är äntligen alla klappar från barnen klara så nu återstår bara resten... Nå är inte så många kvar att köpa till då vi bara byter mellan barnen med dem flesta i familjen. Dock måste jag fixa klapp till Pelle och till vårt hemliga tomte spel.
Och appropå presenter så kom finaste Pelle igår hem med ett träningsprogram till vårt wii, något som vi har i sverige men som varit för stor för att få hit. Dem hade tydligen rea på det på morrisons och han tänkte på mig, vet inte om han ville vara snäll eller bara tycker jag börjar bli för tjock ;) haha nä skämt o sido, himla gulligt av honom! Jag gick faktiskt ner 10kg innan vårt bröllop med detta, så nu hoppas jag på en nytändning på träningen och på matvanor då dem är helt uppåt väggarna för tillfället...

Imorgon tar jag bilen och åker hem till Daniela i Estepona, ska bli väldigt trevligt, jag bara hoppas på minimala köer ut och in ur Gib, annars får det kvitta... Jag orkar faktiskt inte köa i flera timmar... Så jäkla skit att det är som det är här nere just nu!

Och vet ni, på torsdag fyller finaste Pelle 30! Jag tror att jag ser fram emot det mer än honom då han har lite åldersnoja :) Men jag älskar att ge bort presenter och i år är jag så himla nöjd med min present! Vilket påminner mig om att jag kanske får svänga ihop en tårta imorgon kväll! Näe, nu måste jag verkligen sova!

1 kommentar:

Sandra sa...

Skanra dig!!!