onsdag, december 25, 2013

Merry xmas osv

mina tre fina innan paketöppning


Nej men god jul på er! Vi har det toppen här hemma i Sverige med klappar, skinka och gröt... Upplägget på julafton i år vart toppen och dem vanliga intrigerna och stressen uteblev! Vi började morgonen med julklappar från mina pappa som hittades av barnen under granen när dem gick upp. Lyckliga barn fick vi då dem slapp vänta! Och sedan intog vi grötfrukost, vörtbröd, skinka och annat gott utan tjafs!
Vid elva infann vi oss på Orust hos min mormor som avtalat där det blev lunch och Kalle Anka innan vi åkte hem till min mamma för fler julklappar och julmat. EN mysig julafton helt klart med massa fina paket! Personligen fick jag inte så många paket men jag fick mig en bok, kroppsprodukter, ett par jeans, pengar och en rebus med löfte om en iphone5s från min fina make! Men som förälder handlar julen inte så mycket om vad man får längre utan om glädjen man ser hos sina barn. Mollie älskade det mesta av sina grejer, Alex fick en prinsessklänning vilket gjorde hans dag men det som gjorde mig gladast var att Jamie blev jätteglad för leksakerna han fick. Jamie leker sällan med leksaker hemma nu men igår gick han lös med sina nya transformersleksaker!



Idag har vi firat lite jul med brorsan och hans familj hemma hos mamma. Jättemysigt att samlas och låta kusinerna leka lite. Lilla Majken som döptes i Söndags är en liten ängel som inte gör mycket väsen av sig och Ellie är en charmig liten dam som fyllde 3år i lördags. Hon var lite blyg till att börja med men efter maten när vi skulle byta julklappar så kröp hon upp till mig i soffan och skulle minsann öppna sina paket hos mig :) Mysigt tyckte jag! Dessvärre fick våran Jamie feber och var inte alls på hugget. Men Alex vart helt begaistrad i lilla Majken, och Mollie och Ellie kom igång och lekte riktigt bra :) Så fint o träffa familjen igen!  Och imorgon blir det mer, hemma hos pappa där vi bor nu.

På fredagkväll åker vi med tåget till Stockholm för lite mer julfirande och sedan skidåkning i älvdalen, nyårsfirande och 2årskalas innan resan avgår hemåt mot Södern!


Kusinerna fem, bara storkusinen som saknas

Vackra Stenungsund



Inga kommentarer: