söndag, juli 04, 2010

Viktprat

Är så jävla pepp på o gå ner i vikt just nu. Varenda sak jag stoppar i mig tänker jag "är det värt mödan med o få bort det från kroppen sen?" Speciellt sötare saker och kolhydrater nu när jag inte tränat på ett par dar. Jag bara vill få bort min fläskiga mage o mina stora lår, helst igår! Inget godis i världen är värt det, iaf inte ofta. Vi har godis, vi har popcorn, vi har mina favoritchips och vi har läsk men jag rör det inte, herregud jag får nästan dåligt samvete av o äta smörgåsar och yoghurt. Yoghurtarna med all rätt med tanke på att dem smakar mer som någon slags efterrätt än mellanmål... Och dessa låter jag mina barn proppa i sig fler om dagen, helt galet!
Men vad jag vill komma fram till är att det är så härligt att vara peppad igen! Träningen har kommit igång om än på paus nu när Pelle är iväg, matvanorna har ramlat tillbaka där dem borde vara och jag är med i huvudet! Jag hoppas att jag kan fortsätta så här även när Pelle är hemma o inleder mig i frestelser...
Emma har blivit så superfin i kroppen och nu när jag har sett med mina egna ögon att det går om man bara kämpar på så känns inte målet lika omöjligt. Emma är verkligen min stora idol just nu, hon har gått från rejält överviktig till smal och fin. Vi har kämpat jämsides men mina insattser har vari minimal i jämförelse med hennes. Sen så har hon tappat mycket mer än mig och har nu kommit ner mot målet. Jag ska ta mig fan också kämpa mig neråt nu, jag måste det! gärna 8kg till till o börja med och sedan gärna 8 till... men mitt första delmål är 4kg ner, det ska jag klara av under sommaren. Bara att undvika glass o bullkalas!
Jag vet att detta kanske inte intresserar er så mycket men för mig hjälper det att skriva ner det, få ut mina tankar på papper så att säga.
Nu ska det bort!

Inga kommentarer: