söndag, juli 04, 2010

Hemmahelg ♥

Har varit hemma nu i 2 dar med mina grabbar och det har varit himla mysigt! Alex har varit lite småhängig så mina planer igår och mina planer idag blev förstörda tyvärr. Men vi har haft det mysigt på hemmaplan iaf!
Igår åkte grabbarna och jag en snabbis till Göfab, köpte en barnpool och delar till vattenslangen så den går o använda. När vi kom hem blåste vi upp poolen och fyllde den med vatten och sedan härjade Jamie i poolen typ resterande av dagen :) Alex som var hängig var ändå på hyfsat humör o lekte runt, till största delen på trehjulingen som är hans absoluta favorit! Men när energin ran ur lillkillen vid fem var det bara skrik o gnäll, halv sex höll han på o somna i min famn så jag fick lägga honom.
Trotts detta sov han till kl sju imorse! Men från det att han vaknade tills dess att jag la honom igen vid halv tio så var han supergnällig och ville bara sitta i knät så något fel på honom var det. Han har varit lite varm men ändå inte haft riktig feber. Pelle tror att han kan ha fått Borelia men jag tror mer på att det är tänderna som är på väg igenom. Vi får se hur han mår imorgon, men är han lika trött som idag så får han vara hemma med mig ist för o gå till dagmamman.
Men en hängig Alex till trots så kom mamma och Lasse en sväng på eftermiddagen o hälsade på. Jag gjorde en paj som vi fikade med och sedan fick jag sovit middag medan dem underhöll ungarna :) Det var välbehövligt eftersom jag var uppe alldeles försent igår, som vanlig

Konstigt väder har det varit idag också, imorse spöregnade det när vi gick upp, vid elva var det torrt så vi gick ut, mörka moln o kvavt. Men inget mer regn har kommit och nu är det plötsligt sol och blå himmel. Förstår inget alls! Lite åska hade inte skadat men det verkar vi ha blivit blåsta på...

I veckan är jag rätt fullbokad, känns som att jag alltid är det. Inget negativt alls men jag är rätt glad att denna helg blev så lugn som den blev ändå. Har varit mysigt att bara umgås med barnen. Vi har ju varit ute till 80% och det är så härligt att kunna vara det! solbränna har jag fått också, snygg bonnebränna från linnet ;)

Ne nu ska jag stoppa Jamie i säng o sedan tror jag att ja ska krypa ner i soffan och bara dö!

Inga kommentarer: