fredag, juli 23, 2010

Alone again

Så är mina dagar med Sandra förbi, det har varit väldigt trevligt men nu är jag slut. Vi har egentligen inte gjort något speciellt ansträngande men det tar på att ha 3 ungar som kräver full uppmärksamhet, lägg till ett ont knä och för lite sömn så har ni det!
Men igår mötte jag o pojkarna iaf upp Sandra och Emma på stan, mitt knä var rätt okej så vi bestämde oss för att gå en stund på stan. Både Emma och Alex somnade i vagnen så vi gick o fikade för att Jamie inte skulle behöva gå så mycket. När dem stora vaknat insåg vi väl att vi inte direkt orkade gå på stan så vi tog oss tillbaka till sköndal. Vi åkte o handlade lite mat och fixade sen middag. Efter middagen gick vi till parken och lekte, ungarna leker toppen tillsamans trots att Emma snackar holländska och mina svenska. Hjälper väl att Emma förstår svenska iofs :) Var iaf kul i parken, ungarna lekte och vi kunde sitta o prata större delen.
När vi fick ungarna i säng så satte vi oss ute och åt onyttigheter och pratade och fnittrade :) Var en härlig kväll! Men natten var jobbig då bägge pojkarna skulle sova hos mig, gärna på mig eller på min plats. Sen skulle dem upp kl sju så idag har jag varit rätt mör...
Idag har vi hunnit med lekparken, pannkakor till lunch och några timmar inne på stan. Jag har shoppat mer än jag borde idag men Jamie har fått nya stövlar, jag har fått nya fopa tofflor och Alex ett par nya gympaskor! Sen fick dem varsitt underbart sött gosedjur eftersom dem blev så förälskade och mammahjärtat inte kunde säga nej. Det ångrar jag lite nu men nu blev det så och dem nya nallarna var med dem i sängen så än är dem inte bortglömda iaf...
Vid 16 tiden sa vi hejdå till Sandra och Emma inne i stan och åkte tillbaka till huset. Tomt var det här och nu när barnen sover så känner jag mig väldigt ensam. Åt dessutom resterna av chips o godis från igår och nu mår jag illa över mig själv. Så här går jag inte ner i vikt! BLÄ vad arg jag blir över min dåliga självkontroll, kommer nog aldrig gå ner i vikt känns det som just nu! Hatar att jag gick med i viktklubb, får mig bara att må ännu sämre när jag äter något gott... nä skärpning nu!
Jag vill njuta av min semester inte behöva må dåligt. Men ska försöka få tränat, kanske redan ikväll! Då kan jag iaf få bort lite av skiten.
änner
Nä jag borde väl sova, känner mig lite dum i huvudet... Men samtidigt kommer ju Pelle o gänget snart...

Inga kommentarer: