fredag, juli 02, 2010

Bra dag




Är nöjd med dagen som helhet, jag mår alltid som bäst när jag får saker och ting gjorda! Och har verkligen fått gjort massor idag :)
Imorse efter att ha lämnat barnen hos Helen så åkte jag upp bakvägen till fjälla för o slippa uppförsbackarna som man måste uppför om man kommer från detta hållet. Tog mig igenom 2km:arn intervallvis joggande och gående, sprang nog hälften vilket är bra för o vara mig, inte så imponerande för andra dock. När jag kom hem igen så drog jag fram gräsklipparen och klippte kanske 1 fjärdedel av gräsmattan. För er som inte vet det så har vi en rätt stor trädgård och det var 30 grader idag så shit vad svettig jag vart! Det blev sedan lunch och jobbpaus innan jag gav mig på städning av hela huset! Därefter klippte jag 2 fjärdedelar till av gräset innan Pelle fick ta över klippandet. När jag kom in dammsög jag huset innan det var dax för dusch.
Sen hämtade jag o Pelle barnen o så släppte jag av Pelle i stan o handlade lite innan jag o killarna åkte hem o fixade mat. Kött idag! Köpte en lite potatissallad till ungarna så dem märkte inte att jag bara åt tomater o kött. Var vansinnigt gott men kan inte tro att jag kommer gå ner något till imorn. Har den känslan eftersom jag bara hade gått ner 0.3 idag... men jag antar att man inte ska klaga på 2,2kg på 4 dar, jag hade väl bara hoppats att jag skulle tappa lika mycket som Emma eller kasnke ännu mer eftersom jag har så mycket mer överflödigt fett än hon har. Men har blivit väldigt peppad att gå ner i vikt nu, Emma o jag gick en promenad igårkväll och när vi pratar blir jag alltid väldigt inspirerad. Många tankeställande fick jag igår och jag tror att det kan bli en vändning för mig!
Efter maten var jag och grabbarna ute i trädgården, det är då bilderna ovan är tagna. Var himla mysigt!

Inga kommentarer: