torsdag, juli 29, 2010

Blixtrar o dunder!

Regnet smattrar, åskan dundrar o blixten blixtrar. Tur jag har bärbar dator!
Det är rätt mysigt att sitta här på verandan varm och torr och titta på spektaklet! Det är inte lite vatten som faller från himlen här idag.

Vädret till trots så var jag, Pelle och Carl ute med segelbåten i förmiddags. Då åskade det inte men dimman låg tjock och ett tag fick vi navigera efter kompassen för vi kunde inte se ett smack... Lite läskigt att vara så nära hemma men ändå så vilse. Men det gick bra och med regnkläder på så var det mest roligt att lära sig segla. Carl är duktig på att visa så nu förstår jag lite mer vad det går ut på!

Sen så efter lunch åkte Carl, Vicky och Maxim hem lite hastigt och lustigt. Något hade hänt med Carls mamma så dem fick fara tidigare.
Pga regnet blev det inte mycket aktivitet här. Anna åkte in till stan för o förbereda inför scoutlägret, Alex behövde sova och Pelle jobba så dem gick upp till vår stuga så kvar var bara jag o Jamie. Jamie ville se på film så det har han gjort, jag har plockat upp o organiserat lite så som jag tyckte var bra, diskade och så har jag passat på att sitta vid datorn!

Är i lite bättre sinnesstämning idag än igår.
Så kan ju meddela att vi trots allt har haft det bra här. Bara vissa saker som får mig ur balans, så som ankommande mens.. pms tror jag bestämt det kallas :P Och endel annan skit!

Ikväll blir det restaurang med Thomas och Hong! Anna ska vara barnvakt så ska bli väldigt skoj! Synd bara att Fredrika var uppbokad men med bara ett par dar kvar till bröllopet så har jag full förståelse för det. Är inte dåligt att få fatt i brudgum o best man så nära den stora dagen ändå! Kommer ju träffa Fredrika på söndag om inte annat :) Får hoppas på bättre väder då!

Imorgon så ska vi iväg o kolla på husvagnar. Vi är väldigt sugna så vi ska spana, men kolla är allt vi kan göra då det inte finns någon ekonomisk möjlighet till husvagn just nu! Men om vi kommer fram till vad vi vill ha så kanske vi kan köpa en till nästa sommar, vem vet :)
Vi ska även plocka upp Pelles kavaj på kemtvätt och vem vet vad för mer äventyr vi hittar på... Verkar som ett par stövlar skulle behöva inköpas inför lägret med tanke på hur vädret ser ut....

På Lördag ska vi segla ut båten dit vi ska ha lägret för på söndag när lägret börjar är vi iväg. Sen återkommer vi till lägret igen på måndag. Sen får vi se hur länge Alex och jag blir där :)

Nu ska jag fixa mig iordning inför kvällen för snart kommer Anna och då kan vi åka!

Inga kommentarer: