lördag, juli 03, 2010

No more soppa

Nu avbröt jag min sjukhusdiet, höll på o spy av soppan så trött är jag på den! Men ska fortsätta att äta snålt och träna hårt! Är lite besviken då jag endast tappade 2.5 medan Emma tappade 4kg... visst hon höll på en dag mer än mig men tror knappast jag hade tappat 1.5 till imorgon... Men jag tröstar mig med att semesterkilona är borta, dvs dem kilo jag gick upp medan jag slappade till mig när vi var iväg. Tyvärr gjorde jag nog bort mig nu då jag klämde i mig ett par mackor. Men ska hålla kosten fri från kolhydrater resten av dagen och se vad som händer. Soppan ska hundstackarn få ;) men han blir nog glad för det!
Känner mig lite besviken på mig själv men samtidigt känns det skönt o vara klar. när det knappt ger något i viktnedgång så är det ju ändå inte värt det, några hekto hit och dit känns som att det kan kvitta om man ska behöva bli spyfärdig på kuppen...

Idag pratade vi om att åka till Bell på torpet men Alex har varit väldigt hängig här på morgonen och nu sover han igen så vi får se hur det blir med det... Kanske bättre att vara hemma om han ska bli ett gnällmonster... Får ta o ringa Maribel o höra med henne.
Imorgon blir det playdate med Emma och hennes barn! och så pratade mamma och Lasse på att komma hit, men vi får se hur det blir med den saken. Mamma lät inte helt hundra.

Pelle är idag på svensexa för Thomas, Fredrika som jag var på möhippa för, hennes kille :) Jag hoppas dem får superskoj! Dem skulle köra folkrace och paintball, låter ju sjukt kul iaf! Sen är det bara bröllopet kvar, ska bli väldigt roligt det också! Funderar på o se mig om efter en ny klänning tills dess, finns ju sämre tillfällen o handla kläder till ;)

1 kommentar:

Freddie sa...

Jaaaa! NU är det inte långt kvar till "the big day"! ;) Klart du ska köpa dig en fin klänning när du är så duktig med viktnedgång och allt! Och det är roligt att köpa lite nytt! =)

Kram!