onsdag, juli 28, 2010

Skärgårdssvammel

Så var jag åter här för en stund.
Vi har en härlig semester i sthlms skärgård som bjuder på både sol, regn, båtturer, kajakpaddling, bad och njutning i största allmänhet. Ja men det säger väl det mesta om det som har hänt så här långt.

Jag börjar bli rätt mätt på det här nu, rastlösa Nathalie vill ha lite omväxling. Okej det handlar väl om att jag känner mig lite udda i sällskapet också. Jag känner inte riktigt att jag duger som den jag är och jag börjar tröttna på o vara någon som jag egentligen inte är. Är också lite trött på att bli överkörd när det kommer till mina barn. Känner mig i mångt och mycket som att jag var 10år igen och att alla måste tala om för mig hur jag ska göra allt o det jag själv försöker mig på blir fel... Säkert inbillar jag mig till 80 procent, det är iaf vad Pelle tycker men mina känslor kvarstår.
Sen är det endel annat som rör sig i min skalle som jag inte kan nämna här och jag känner väl att jag vill träffa lite andra människor, få annat i skallen, åka hem till min trygga bas... Ja jag vet inte... Men för tillfället är det inte aktuellt iaf. Men faktum är att jag funderar på o strunta i scoutlägret, ta med mig Alex och åka tåget hem. Jamie vill i vilket fall som helst bara umgås med sin farmor nu när han har chansen och det tycker jag verkligen att han ska göra också!
Vi får se hur nästa vecka blir, först ska denna vecka slutföras.
Ser verkligen fram emot bröllopet på söndag! Hoppas bara min nya klänning duger för dresscoden ;) Men tror knappast man åker på en utskällning om den är 10cm kortare än sagt...
Imorgon är det många bud mellerud! Båten som Pelle ska segla med scouterna kom idag så den ska tydligen provseglas oavsett väder, jag är sådär sugen om regnet öser ner... Sen skulle vi ut till rödgrund o äta på restaurangen där men är ju inte heller så kul om det regnar. Men vi får väl se hur det blir...
Sen verkar det vara massa lägerförberedelser som vi verkar hamna mitt i både fredag och lördag. Alltid är det något...

Tack Pelle, Emma och Sandra som är dem bästa stöttepelarna i mitt liv

1 kommentar:

Freddie sa...

Fina Nathalie! Så roligt vi ska ha på söndag och nej, verkligen ingen utskällning på bröllopet. Man ska känna sig bekväm med det man har på sig (så gott man kan ... ;) ) Hur som, jag är säker på att du kommer vara stunning!

Kram!