lördag, maj 30, 2015

London calling

Igår fick vi beskedet vi väntat på, Pelle fick ett jobberbjudande av ett företag i London. Och än så länge ser allt bra ut så det verkar som att det blir en flytt till UK för våran del. Men än är inga papper påskrivna så mycket kan hända. Hur som helst har vi såklart påbörjat planerna för en flytt dit, vi diskuterar hur vi ska göra med våra bilar, våra möbler, våra personliga prylar som vi vill ha med oss osv. Det är rätt mycket att tänka på, framför allt att få det mest kostnadseffektiva sättet. Det hade såklart varit enkelt att hyra en lastbil och packa in allt vi har och köra dit, alltså enkelt som i att vi egentligen inte behöver ta så stora beslut i vad som ska med eller inte men ändå såklart fysiskt jobbigt. Fysiskt enkelt hade varit att sälja alla möbler och packa in allt vi vill ha med oss i kartonger och anlita ett fraktbolag. Sistnämnda har känts som rätt beslut men sen så visade det sig när vi kollade på boende over there att det mesta hyrs ut tomt, liksom i Sverige. Och då behöver vi ju ett helt möblemang, vore det inte då lite korkat att sälja möbler här och sedan köpa dem ny där?! Ja som ni hör är det mycket att fundera på.
Något som många av er i Sverige säkert funderar på är hur vi är hemma i sommar nu med allt detta, och då kan jag meddela att jag och barnen är i Sverige hela juli, Pelle skulle isf börja i juli och kommer få åka lite fram och tillbaka.

Från en sak till en annan så måste jag bara säga att vi har haft en bra dag, med slapp förmiddag, shopping mitt på dan vilket tyvärr inte resulterade i flyttkartonger då dem kostade 5 euro styck men väl mat och godis. Vi fikade även för att fira lite innan vi for hem :)
Sen har vi hängt hemma, Pelle tog barnen till poolen en stund så jag fick städat av och rastat hunden och sen grillade vi gott kött till middag. Ja det känns som en rätt typisk lördag här i Spanien, något vi får ta till vara på nu då det bara är en månad kvar tills det blir Sverige och sen UK...



Inga kommentarer: