fredag, maj 15, 2015

Helgen är här

Just nu är jag inne i en period då jag är redigt trött hela tiden, jag gäspar och får inget alls gjort känns det som... Högst troligt är det stressen över vår livssituation och denna jäkla värme som gör mig trött men jag kan ändå inte låta bli och fundera på om det inte kan vara mitt hjärta. Det vore väl pricken över i:et om mitt hjärta höll på o ge upp nu också... Jag är typiskt osugen på sjukhus, operationer och smärta så jag håller tummarna för att det är stressen och värmen!

Men trots värme och trötthet så går livet vidare, jag får väl lite gjort ändå fast det känns som att jag mest lallar runt, igår fick jag gått en långpromenad med hunden och Camilla och Louise med hundar, jag fick städat, pluggat och lagat en gryta till middag så nåt blir ju gjort fast det inte känns så. Idag är planen mer plugg, baka bullar, hämta barn och sedan gå på 1års kalas.
Imorgon ska vi åka och träffa Nina, Manjit och Mason som är här på besök från Malta, dem flyttade härifrån förra året och vi har inte setts sen dess så det ska bli riktigt roligt! Vi ska även tillsammans med dem gå på Sotogrande skolans Family day där vi även ska träffa Ulrika med barn. Så det blir en busy Lördag för oss! På Söndag är Alex bjuden på kalas så han ska dit, vad vi övriga gör vet jag inte, men att ta det lite lugnt och bada i poolen skadar nog inte :)


Fina Lucy igår på promenaden


Mojmoj "övade" bokstäver imorse och målade

Inga kommentarer: