måndag, maj 11, 2015

Grattis på födelsedagen Pappa!

Idag fyller världens bästa pappa år och åter igen så kan jag inte vara där och fira honom eller ge honom en present, men i mitt hjärta så är jag där! Jag älskar dig pappa!

Grattis på födelsedagen världens bästa pappa!

Och i fredags så var jag på after work med några av fröknarna på svenska skolan, förvånande nog så var det jättetrevligt. Jag hade inte så höga förväntningar då jag inte haft den personliga relationen till lärarna på skolan innan, förutom Louise som jobbar på fritids men vi lärde känna varandra via hundarna och tja det var på ett annat sätt. Men det slutade med att jag hade en supertrevlig kväll och kom inte hem förrän halv två på natten :)

AW med Åsa, Linda, Louise och jag i fredags

Igår var jag med Mollie och Jamie på kalas, det var en av tjejerna på Mollies förskola som fyllde år och även syskonen var inbjudna. Alex ville inte följa med men Jamie hängde med, det var ju på ett lekland och kompisar till honom kom också. Även detta var över förväntan trevligt :) Sen fick jag med mig Nova hem och Mollan åkte med Rickard, vi bytte lite en stund :)

Idag väntar städ, plugg och tja det gamla vanliga... Pelle är och städar ur sitt kontor då vi gjort om barnens pysselrum till kontor nu för att spara pengar. När han kommer tillbaka ska jag åka och handla.

Spana in torsdagens temp, galet, det är faktiskt bara Maj



Inga kommentarer: