fredag, maj 22, 2015

Mollan

Igår somnade Mollie på soffan när vi kom hem, det visade sig senare att hon hade feber. Det var länge sen någon hos oss var sjuk nu, inte sen i påskas faktiskt så det var väl dax. Så idag har hon varit hemma med oss, jag har försökt göra en inlämnings uppgift till skolan och det har gått ganska bra i den biten jag kunde involvera Mollie, dvs i fotograferandet, men att skriva en dokumentation till har inte gått alls... Men Mollie har varit relativt pigg så jag passade på att klippa hennes hår, måla hennes naglar och bada henne grundligt. Sen ställde hon då upp som modell till mitt skolarbete och efter att ha kollat igenom bilderna så har jag lite beslutsångest inför vilken bild jag ska välja.
Här kommer ett litet urval:




 

 


 Imorgon så är planen att åka hem till familjen Orsing i Gib, men först blir det en tur till shoppingcentrat i Los Barrios för att kolla på hundbur till flygresan. Det finns en stor djurbutik där som har flygburar, plus att det finns ett Decathlon där som också säljer burar, vet dock inte om dem är flyggodkända. Det är en jäkla djungel det här...
Men sen blir det alltså en heldag hos fam O, där vi har blivit utlovade att få åka med på deras Jetskis och andra roliga leksaker. Tror det är enda sättet att få ner Pelle i vattnet haha :) Så det blir nog en väldigt bra Lördag för oss, hoppas även ni får det!


Inga kommentarer: