lördag, september 28, 2013

Why god Why?!

Det går stunder när man inte tänker på det men sen får man se en bild på sig själv och man inser att man är STOR... Jag gör ju tappra försök, som att inte äta socker och försöka röra på mig men just nu känns det inte som nog. Hur blev jag så stor igen? Varför är det så lätt att gå upp i vikt men så svårt att gå ner?! Varför ska man bry sig så mycket om sådant? Livet är bra orättvist ibland! Men till min fördel så har min första sockerfria lördag inte varit ett problem. Inte svårt att motstå barnen lördagsgodis eller godsakerna på kalaset 😊 så fortsätter det såhär lätt så kanske motivationen till att röra på fläsket också kommer, för jag tror ite två tillfällen i veckan räcker. Ska försöka komma igång med styrketräning här hemma också, kanske kan göra mitt första pass imorgon när jag går upp med Mollie! Behöver ändå duscha sen. Pepp pepp på det!

Men lördagen har annars varit fin med hemma tid på förmiddagen och sovmorgon för mig. Sen vilade Pelle och Mollie och när Mollie hade vaknat körrdw vi på lördagsgodis och film. Vi såg filmen Epic, eller för att vara ärlig, jag och Jamie såg den medan dem andra virrade runt, dem är inga film-barn. Alex gillar serier där man inte behöver koncentrera sig så länge och Mollie kan helt enkelt inte sitta still en hel film även om hon ville 😉. Men jag och Jamie gillade filmen Epic, såsen kan rekommenderas! 
Sedan var det dags för Alfies kalas, vilket hölls i en lekpark vilket passade oss perfekt för där håller sig alla åldrar av barn sig sysselsatta! Spenderade några timmar där med massa annat trevligt folk innan vi tog med oss Trine, Johan och Leo hem och lagade köttbullar och makaroner. Högkulinariskt! Men alla vart mätta och glada. Sen framåt barnen läggdags gick dem hem och vi kunde natta våra små så Pelle fick börjat jobba och jag sitta här en stund.

Imorgon ska vi till Sotogrande och grilla med Marco och Daniela, ska bli kul o se dem igen! Vi har inte setts på veckor nu eftersom dem flyttar och dessutom passar vänners lägenhet i Sotogrande. 

På måndag får vi finbesök från Sverige då Pelles föräldrar och hans Farmor som fyller 80år idag kommer hit!! 🐸

Filmmys

Inga kommentarer: