måndag, september 02, 2013

Färdigt!

Okej jag är inte den mest tålmodiga personen det erkänner jag, imorse när båda killarna vaknat och jag kollat med pappan i familjen så började jag släpa möbler :P Nu har Mollie lilla rummet för sig själv och grabbarna delar det stora rummet. Än så länge står Mollies säng kvar i grabbarnas rum och hon har idag sovit middag i den stora sängen! Inget bråk överhuvudtaget, kanske hjälper det att sängen är hög och inte lika lätt att kliva ur som spjälsängen, men, man ska inte ropa hej riktigt ännu... På det hela känns ommöbleringen som en bra grej!

Fick just dåliga nyheter, ett jobb som Pelle varit på intervju till gick just till någon annan. Väldigt synd tycker jag då det hade inneburit ekonomisk trygghet men jag tror att Pelle är lite lättad då han helst vill jobba med sitt eget företag. Jag bara önskar att han kunde tjäna lite mer pengar på det! Hur som helst kommer det lösa sig, det gör det alltid.

Annars idag så har vi varit ut till europa point med Daniela och barnen där vi även mötte Anne och Debbie med barn. Det var riktigt trevligt. Men sen dess har vi hängt hemma, grejat i barnens rum osv. Nu har jag precis duschat barnen, klippt naglarna och rensat öronen så dem,tja iaf Jamie, är redo för skola imorgon. Alex börjar inte förrän på onsdag, ska bli spännande o se om han glatt går med på att jag lämnar honom där eller om det blir ett av hans klassiska utbrott... Jag tror på det sistnämnda men jag hoppas på att bli överraskad! När det gller Jamie är nog jag mer spänd än vad han är, det är liksom mer old news för honom med skolan. Men hade det varit jag hade jag varit exited över o se vännerna igen och över o få se vilken fröken han kommer få.

Ne ska gå in och städa upp i rummen så jag kan fota dem och visa er. Iofs ska garderoberna switchas men kan ju ta fler bilder när det är fixat. vi ses!

Inga kommentarer: