torsdag, september 05, 2013

Äntligen!

Fullt ös medvetslös. Gjorde i ordning kiddosarna för skolan, lämnade dem utan problem, växlade mina födelsedagspengar och sedan köpte jag en present till hela familjen. En Ipod. Nåja det blir väl mest ungarna som kommer använda den men jag o Pelle blir nöjda med att få ha våra telefoner i fred :) Sen hängde jag och Mollie i parken bakom Morrisons innan vi gick in och handlade lite. Sen hämtade vi killarna, gick hem och åt lunch innan vi körde mot Malaga för att hämta Pelle. Äntligen är han tillbaka!
På vägen hem från flygplatsen blev det lite Sverige turné i Spanien, först mat på Ikea och sedan shopping i svenska matbutiken i Puerto Banus.
Väl hemma övertalade jag Pelle att hjälpa mig att flytta garderoberna så jag kunde göra det sista med möbleringen. Sen lekte Pelle med barnen medan jag fixade och flyttade om kläderna och lite andra småsaker. Känner mig nu jättenöjd med rummen, rymligare lösningar och bättre för alla i det långa loppet. Bara lite mer krångel när vi har gäster, men det får vi väl ta, vardagen är ju viktigast!
Sen gick alla och la sig och här sitter jag...

Imorgon är det fredag och medan barnen är i skolan tänker jag ta det lugnt här hemma och sedan planerar vi att hämta barnen ihop och gå lite på stan. Pelle ska äntligen få hämtat ut sina nya glasögon!


Mollan gungar

Close up

Mollan kör drama på marken

Väntar på pappa på flygplatsen

Brum brum brum...

1 kommentar:

Helen.HUSnrNIO sa...

Härliga lekbilder :)
Nu har jag slumpat fram en vinnare av boken Att gå i ettan - en föräldrabok om skolan.
Vinnaren presenteras på bloggen.
Kul att du ville vara med och tävla.

Trevlig söndagskväll!
Hälsningar Helen