lördag, september 28, 2013

Rain!

Fredagen är strax över och helgen är här på riktigt, dock betyder det här med helg bara att Pelle inte jobbar dagtid, däremot sitter han hela kvällarna och nätterna. Men tja man kan inte få allt, och dagtid är ju då barnen är vakna och dem är ju ändå viktigast. Fredagskvällar är dock våran kväll! När barnen var i säng så blev det fin middag med kött och bea och sedan filmtajm med chips! Idag blev det en Die hard film som vi tydligen missat. En helt ok film men lagom mycket hjärndöd och overklig action ala die hard :) Så precis som väntat, nothing more, nothing less! Hur som helst en mysig kväll! Men eftersom Pelle har barnen imorgon bitti och jag har min enda "sova så länge jag vill" sovmorgon så gick vi skilda vägar efter filmen. Han sover och jag hamnade här...


Vet ni, det regnar här, jo det är sant, det regnar!! Det drippety droppar och även åska har lovats, och vi är överlyckliga! Snustorra marker, dammiga vägar och överhettade människor gör tydligen att man blir glad över regn :) Så nu väntar jag på dunder och brak eftersom jag älskar åska...

För övrigt idag så har jag städat. Sen hämtade jag Alex och Viggo från skolan och fixade finlunch i form av pannkakor vilket gjorde alla nöjda. Sen lekte dem så bra att dem inte ville med och hämta Jamie så jag och Mollie fick gå själva, Pelle var då hemma såklart. Skulle gå runt marknaden efter att jag hämtat Jamie men den stängde precis när vi kom så blev en omväg till morrisons där det var fullt med folk. köade ett tag och sedan skulle vi effektivt ta bussen hem... men när bussen kommer så är det redan tv barnvagnar på så vi fick vänta på nästa... slutade med att vi tog en buss som gick halvvägs och sedan gick vi resten. Men hem kom vi och det bara en liten stund innan Hanna kom för att hämta Viggo. Så inte så mycket lek för Jamie men han verkade inte ledsen för det.
Så gav jag mig på att baka nya frallor, dem fick lika bra betyg denna gång :) Skulle ge er recept men vet inte ens vad hälften av mjölet jag använder heter på svenska ;)

Ha, nu ösregnar det så mycket att vattnet liksom studsar upp igen, låter som nån vridit på en kran till max och hela världen blev ett dis. Love it!

Näe men nog dravlat för ikväll, see ya'll!

Inga kommentarer: