måndag, september 23, 2013

Restart

Känner mig i fas med vardagen igen, ingen stress alls idag! Dock är jag extremt trött och har till och med kollat tempen, dock ingen feber utan ist visade termometern på 34,9 grader... Vet inte vad det innebär men fryser gör jag inte så kan inte vara därför...
Idag har jag iaf startat mitt nya liv, volym 1 miljon eller vad det nu kan vara... Sockerfritt så gott det går och motion! Så inget socker än idag vilket har gått bra så här långt och imorse tog jag och Mollan en timmes promenad men en 10min paus vid en lekplats. Och shit så ont i vaderna jag har, gissar på träningsvärk från när vi gick ner från hela the rock i lördags... Nå den har nog inte minskat nu :)



För övrigt är jag rätt trött på idioterna som kör bil här nere, det är inte en gång som jag eller något av mina barn har hållit på att bli överkörda pga att idioterna kör mot rött... Idag drog en hel jäkla buss förbi precis när jag och Mollie skulle kliva ut på grönt ljus för oss på vägen... Igår var det närapå Jamie som blev överkörd av en idiot och när vi gick hem idag kom en bil i full fart mot oss när vi gick på övergångsstället. Hallå, vad tänker folk med?! Grr!!!

Inga kommentarer: