onsdag, september 04, 2013

Skolstart 2

Så var skolan igång för Alex också och utbrotten jag förväntat mig kom aldrig, jag är så fantastiskt stolt över honom! När vi kom på morgonen fick vi fylla i lite papper och sedan fick man följa med barnen in till deras fröken. Vi hade tur så Viggo och Alex hamnade i samma klass. Är inte helt hundra på vad fröken hette men hon verkade väldigt mysig med barnen :) Jag bara pussade Alex och gick, inga som helst problem!
Sen gick jag och Hanna och Mollie o fikade på stan innan pojkarna skulle hämtas igen.
Nu sover Mollie efter mycket bråk i sin vagn eftersom hon bara hoppar i sin säng... Jag blir bara lite tokig... Men hon åt ordentlig lunch och blev pigg, dock måste vi få in bra sovrutiner på henne igen om vardagen med skolan ska kunna funka så fick tvinga henne o sova...
Nu inväntar jag Daniela som ska komma över (ja hon är här nästan dagligen), blir trevligt med sällskap även fast Luciana är lite som en virvelvind och det stökas ner nåt extremt när hon är här. But hey, thats life!

Imorgon blir det äntligen dags att hämta hem Pelle, men först skola för killarna och en liten shoppingtur för mig och Mollan. Men ser verkligen fram emot att få hem mannen!


Fick en ljuvlig bild på barnen i morse!



Inga kommentarer: