lördag, augusti 31, 2013

Ikea, among other things

Jag hade en bra dag igår med häng med Daniela här hemma, trevligt som alltid och jag passade på o ta ett par bilder på hennes änglar. Sen igår kväll var jag ute och tog några drinkar med Hanna. Det var verkligen guld värt, inte nog med värdefull egentid, jag lärde även känna Hanna bättre och jag tycker bara mer och mer om henne! Så ja, en bra fredag!

Imorse lämnade vi Gib vid halv tio, vi hade tur och kom precis när Guarda Civil började jävlas med alla genom att genomsöka varje bil vid gränsen så tog oss inte långa stunden att ta oss över som tur var. Värre var det nog för dem som kom en halvtimma senare... Nå sen blev det Malaga och flygplatsen där vi lämnade Pelle. Han är nu i Sverige för att jobba lite och fixa det sista med vårt radhus som överlämnas om en dryg vecka... Så honom träffar vi inte förrän på torsdag igen, tyvärr...
Men när vi ändå var i Malaga så passade vi på att åka till Ikea för o köpa lite smått o gott, jag menar man kommer ju aldrig därifrån tomhänt. Lingonsylt och batterier stod på listan och eventuellt ett skoställ, blev alla tre av ovannämnda plus, leksaksförvaring, sladdar, ramar, kramdjur, tallrikar och att bra o ha ;)
Försökte vid två tillfällen lämna in killarna till "småland" som är Ikeas lilla lekland men båda gångerna bangade killarna så dem fick vacker gå med mamma och shoppa.
När vi körde hemåt så la vi märkte till väldigt mycket folk längs med vägen och även poliser överallt, jag och Jamie började spekulera i vad det kunde vara. Vår gissning var kungligheter eller någon slags tävling. Vi blev stoppade i en rondell av poliser och där blev vi stående en lång stund innan vi fick svaret på våra spekulationer, det var en cykeltävling... inget spännande eller upphetsande att kolla på alls, svisch så var ledarklungan förbi oss och sedan fem minuter senare kom resten av gänget, and that was that.... Vi fick åka vidare tack och lov! Och när vi nästan var framme vid La Linea så höll vi på o bli rammade av en annan bil, vi låg i varandras döda vinklar tror jag, jag skulle byta fil till hans fil och han till min, jag fick tvärnita och gira och fick hyttande nävar som tack... Vet inte vems fel det var men det gick ju bra.... puh! Sen bestämde jag mig för att handla mat i Gib ifall det skulle vara kö in, ville inte förstöra maten, men var ingen kö alls. Men såklart slog det om till rött vid flygplatsen coh distraherade mig så mycket att jag missade att svänga in till eroski, haha. Så vi blev stående i kön och sedan orkade jag inte åka tillbaka så vi hamnade på Morrisons ist ;) Handlingen gick iaf smärtfritt men när vi kom hem så funkade inte vår garagedörr, andra gången den gjort så... Så fick lasta ur och sedan köra till parkeringsgaraget här bredvid för att parkera. Nu kostar ju detta pengar så det var ju lagom roligt.... Så tur och otur i jämn ström under dagen kan man säga.
När vi väl var hemma lagade jag mat och sedan så såg vi på dem 101 dalmatinerna och åt chips och godis, det var iaf mysig! Dock har jag en enorm smärta i ena axeln och skulderbladet så har fått gå på smärtlindrande och så fort barnen i säng blev det et hett bad. Det är lite bättre nu men gör fortfarande ont. Måste ha legat riktigt dåligt inatt eftersom jag inte hade det igår men vaknade med detta... Så tja, that was my day, how was yours?

Luciana och Ivan

Syskonkärlek

Ivan

Ikea, mobilbilder:





Ikea Brudar

Ikea grabbar

Stopp i en halvtimme för en jäkla cykeltävling

Lördagsmys!

Inga kommentarer: