torsdag, augusti 29, 2013

jobb?

Mår ganska bra i mig själv just nu, mycket positiva saker på gång så det är svårt att inte suga i sig lite av det. Faktum är att jag tror jag dragit på mig lite av ett extrajobb i höst och vår, inget avancerat eller välbetalt precis men något som passar mig och min situation perfekt. Nämligen är det så att Hanna och hennes man kommer jobba heltid och inte riktigt kan få ihop logistiken när barnen börjar gå längre dagar i skolan. Så jag har erbjudit mig att ta hand om honom dem timmarna efter skolan som det handlar om. Perfekt för alla parter, jag menar mina killar får en lekkamrat 3 dagar i veckan efter skolan och Hanna kan slappna av och inte stressa med dagis efter skolan osv. Blir egentligen inte mycket mer jobb för mig, oftast är barnen rätt självgående med lekpark efter skolan och sedan lite mellanmål hemma och lite lek. Och att jag får tjänat några kronor själv gör mig nöjdare än jag hade trott, även om det inte handlar om så mycket.
Jag har även eventuellt ett annat extrajobb på gång, men det beror lite på omständigheter som jag inte vill tala om riktigt ännu.
Och sedan får jag mer och mer komplimanger för mina bilder och jag känner mer och mer att det är JAG som skapar bilderna och inte kameran, så kanske att jag snart vågar mig på att ta kort mot betalning. Sen inser jag att långt ifrån alla bilder jag lgger in här är något som folk skulle betala för, men det handlar ofta om att jag i denna blogg föredrar kvantitet framför kvalitet. Jag hinner helt enkelt inte redigera alla bilder som jag vill visa er och självklart är det ju så att alla bilder man tar inte blir bra. Men så är det ju även för professionella fotografer, or so i tell myselft.
Håll tummarna för en bra jobbfylld framtid, en framtid med saker som jag trivs med o göra och inte något jag gör bara för att få betalt!

Inga kommentarer: