onsdag, augusti 21, 2013

Skatepark

Ännu en härlig dag har kommit till sin ända, pojkarna spelar tv-spel med sin far och min dotter skofreaket sitter i hallen och provar allas skor så jag tar mig lite datatid :)
I förmiddags när alla hade vaknat och ätit frukost tog jag och barnen oss ut, vi hade siktet inställt på Morrisons då jag behövde köpa en dammsugare som jag sett dem hade på erbjudande där. Men vi hade ingen brådska så när vi gick förbi en skatepark som barnen länga velat gå in på och den var tom så gick vi in. Eller tja, grabbarna cyklade, Mollie åkte vagn och jag gick, dem cyklar gärna nu när dem klarar sig själva båda två utan stödhjul, stora killar! Så vi gick in på skateparken där alla 3 barnen hade jättekul, pojkarna med o cykla och Mollie med o springa upp och ner på hoppen :)
Sen tog vi oss vidare mot Morrions, fyndade en kaffebrygare åt Pelle, en dammsugare och sen lite fika som vi tog med oss till parken och åt. Hängde lite på lekplatsen innan vi gick hem och åt lunch.
Sedan ägnade jag Mollies middagslur med att städa och precis när ja satte ner rumpan på min stol så vaknade hon :P Men rent hem blev det! Sedan blev det en timmes lek o stoj innan middags tillagning och ätning. Dagarna går fort och i ett för tillfället och jag klagar inte! 
Imorgon ska vi träffa Kamila och hennes två pojkar, ska bli trevligt! Och fredag är det dax att hänga med Hanna och hennes småttingar igen, busy busy. Sen är det ju helg igen och bara en vecka kvar på barnens sommarlov, det har verkligen flugit fram! Men lite egentid med Mollie och lite rutiner ska inte skada :)


Mollan Stollan

Jamie

Alex


Jag och Mollan

duckface

Nlie, nya frisyren blev inte så illa när jag vande mig

Jamie igen

Alex

Mina små apor som fikar

Bananbruden

Bulle!



Köpte bokstäver o sätta på dörren igår också, så nu är Mollie med på ett hörn

Ny klocka, nya brillor

Inga kommentarer: