torsdag, augusti 29, 2013

EN speciell dag

Idag är en speciell dag, iaf för mig och för min mamma, jag tror inte så många andra tänker på det... Men idag är det 28 år sedan jag gick igenom min första hjärtoperation. Det gör mig extra medveten om mitt hjärta, min styrka men också dem handikapp som det utgör. Det får mig att tänka på framtiden, hur den ser ut, när det är dax för en tredje operation och hur den isf kommer se ut. Många tankar som nu gjort mig lättirriterad vilket inte är bra eftersom Pelle verkar planera att jobba hela kvällen nu, han la en timma på kiddosarna förut men nu är vi på egen hand igen.

Tidigare idag har vi hängt med Hanna, Viggo och Ines. Vi gick över till La Linea och besökte den omtalade lekparken som vi aldrig kommit iväg till innan, och alla barnen älskade den. Tur var väl det efter att jag byggt upp förväntan under hela sommaren ;) Och efter några timmar där så gick vi hem till oss och åt lunch ihop och lekte en sväng. Då fick vi även dem goda nyheterna att Viggo ska få börja i samma skola som mina pojkar och har vi tur hamnar han och Alex i samma klass! Härligt!

Efter att kompisarna gått hem så har vi mest hängt här hemma, jag har röjt i garderoben i hallen för typ hundrade gången och i vår garderob i vårt rum och känner äntligen att där är ordning och att man kan hitta grejerna. Tror inte jag behöver köpa mer förvaring dit faktiskt :) Så jag är nöjd! Och igår fixade jag med Jamie och Mollies förvaring och känner att jag har ordning och reda på samtliga gömda förvaringar nu. Jag låter kanske lite manisk men ordning och reda är viktigt för mitt välbefinnande. Och jag är inte som många andra att syns den inte så finns den inte utan det ligger o gnager mig tills jag får det fixat.
Sen har jag och Pelle bytt skrivbord idag också, ingen av oss satt bra vid våra bord så vi bytte o så ser vi om det blir bättre så. Jag passade även på o placera mitt bord framför fönstret i stället och än så länge så är jag himla nöjd :) 

Här kommer lite bilder från igår och idag.


Manjit, Nina och Mason igår på stranden

Min familj badar

Mollan simmar själv trots höga vågor

Jag och Mollan

Lekfarbrorn Manjit och alla barnen

Mollan

Bus Mason på g och Mollan i bakgrunden

Min fina make

Finaste lilla Alex

Jamie

Mason

Pelle leker

Jodå Pelle badar, första gången i år!!

Alex bland vågorna

Mollan och hennes nyinköpta shoppingvagn som hon vägrar släppa ifrån sig

Stolt tjej

Hanna klättrar lite på lekplatsen

Alex

Lek i La Linea idag, detta är inte den omtalade parken ;)


häromdagen, Alex, Jamie, Ivan, Mollie och Luciana

Inga kommentarer: