tisdag, augusti 13, 2013

Back at home! Picture time

Hej och hå, nu är vi tillbaka i Gib och det är som om vi aldrig var borta. Jag var så tveksam till hur det skulle kännas osv men here we are och det är inga konstigheter, vi är ju hemma här! Det var hur ljuvligt som helst på semestern i Sverige men man får ju se med klara ögon på det hela, om vi bodde i Sverige så skulle vi inte kunna leva på det sättet som vi gjorde under dessa veckor. Vi mår ju bra här, det är bara synd att man inte kunde flytta med alla människor som också får en att må bra...

Nå veckorna i Sverige har rullat på i en väldig fart och jag har inte riktigt hunnit med att dokumentera det. Det finns massor utav bilder men jag vet inte riktigt i vilket hörn jag ska börja.
När vi var på västkusten så spenderade vi en helg i Lysekil, då var jag och Camilla ute och fotade och dem bilderna kommer trilla in allt eftersom jag fått redigerat dem. Det är så roligt med Camilla för vi delar fotointresset och kan hjälpa varandra och prata med varandra och därmed spendera timmar med att gå in i det här med kameror och fotoinställningar :) Bilden som nu är min header är tagen under vår fotosession i Norra hamnen i Lysekil.
Annars på västkusten så var vi en dag i Mollösund med mamma och Lasse men mesta tiden spenderade jag och Pelle med att bära, packa upp, slänga/skänka/spara, köra i väg saker, packa ner dem igen, förvara våra saker och tja städa upp i röran vi skapade. Ingen rolig uppgift men en sten föll från bröstet då vi var klara, med 20% kvar av våra möbler och kanske 40% av våra lådor... Vad har man all skit till?! Nå nu samlar vi skit här i Gib istället, får hoppas vi kan vara stronga och fortsätta slänga och skänka efter hand vi inte använder grejerna.
Ja och efter 3 dagars grejande så var det dags för grabbarna att åka på scoutläger med farmor och farfar medan jag, Pelle och Mollie åkte mot Nääs slott för en natt där. Det var inte direkt lyx och glamor utan vi fick bo i ena slottsvingen där vi fick dela badrum, tv-rum och kök med andra. Ingen restaurang fanns till handa efter kl 16 heller så det blev ica och pannkakor för oss. Men Pelle hade lidit svårt av kraftigt migränanfall så det var nog lika bra det ändå. Trots detta hade vi det mysigt, Mollie och jag tog en kvällspromenad i slottsparken innan vi la oss och dagen efter gick vi alla tillsammans på en grundligare tur i slottsparken, väldigt vackert var det där!
Sedan körde vi ner mot Malmö, tog småvägar och hamnade i Varberg där vi fick ett infall att ringa Pelles farbror som bor där och dem tog glatt emot oss. Det blev mat och någon timmes umgänge innan vi åter åkte mot Malmö. Vi tog in på ett fint hotell i centrala Malmö och hade lite tur, vi blev där 3 nätter men behövde endast betala för 1! Vi spenderade tiden i Malmö med att besöka släktingar till Pelle och sedan sigthseeing. Vi åkte längs med kusten och såg Skanör, Falsterbo och sedan Smygehuk på lördagen innan vi åkte åter till Malmö där vi åt mat och gick i deras fantastisk park ute vid havet i solnedgången!
På Söndagen åkte vi mot Ale Stenar som var en av anledningarna till att vi besökte Skåne, och när vi varit där blev det lunch i någon lite håla innan jag och Mollie lämnade av Pelle på flygplatsen där hans semster tog slut. Jag och Mollie åkte tillbaka till Malmö, gjorde stan, åt mat och gottade oss på hotellet innan vi på måndagmorgon styrde kosen mot Ullared! I Ullared mötte mamma och Lasse upp oss och vi spenderade dagen inne på Gekås med o shoppa loss :)
På tisdagen träffade vi Anna och sen besökte jag och Mollie min mormor, onsdagen spenderades på Skåpesund och på kvällen kom Anna och Johan med grabbarna! Torsdagen spenderade vi på lek och busland med Camilla och hennes tjejer och fredagen åkte vi hem till Pernilla där det blev ridning, lunch och allmänt bus!Kvällen spenderades med pappa, brorsan och hans familj. Lördagen splittade vi mellan min mormor, barnens mormor och sedan min vän Rosa. Söndagen var det dags för oss att åka mot sthlm för att lämna bilen och flyga hem, vilket vi har gjort idag. Så vi har hållit oss upptagna om man säger som så!

Glass i smygehuk

grönskande hus i Malmö

Stads promenad i malmö

Malmö

Malmö

sunset i Malmö

Shoppat i Ullared

Puss på dig

Min älskade mormor 94 år

Mollie rider

Ridtur, jag o mina 3 fina barn

Alex rider

Fina fina Alex

Lilla Alma

Gänget ute på ridtur

Jamie rider själv

Svenska landsbyggde idyll

Lilla Anton

Alex

barnen med mormor och morfar Lasse

Nääs slott

Vid nääs slott


Mollan

Gunga med pappa

gunga med mamma

en sjö

Mollan med nappen på sned

vid Ale stenar

Mollan

Finaste mollan redigerad

Redigerad Mollan

ooo hopp

I luften, hopp!



Inga kommentarer: