torsdag, september 22, 2011

Hemma i Gib o reflekterar o forskar

Nu så var vi tillbaka i Gib hos mina stora pojkarSå skönt med familjen samlad! Resan gick bra fastän den var lång, lämnade Stenungsund kl sju på morgonen o kom hem till Gib vid fem på eftermiddagen. Blev mexikansk middag när vi kom hem igår som var ruskigt god!! sen bad av pojkarna o läggdax! Sen spelade jag o Pelle lite dataspel ihop innan vi gick o la oss.

Ang det här med o föda barn o vilket land det blir och operationer osv, jag är helt tom... Jag kan inte påverka något o det verkar vara standard i mitt eget liv... Det är väl bara o göra som läkarna säger o vara nöjd... eller? Tja, dem vet ju bäst ur medicinsk synvinkel. Men planen nu är o hålla sig frisk så jag får flyga med Norwegian hem i v 34 eller nåt. På så sätt kompromissar vi lite. Då får jag vara med hela min familj fram till mitten på November och så ändå göra läkarna nöjda genom o föda i Sverige. O Pelle behöver bara pussla i nån månad med Jamie o skolan.
Tittade faktiskt närmare på reglerna nu o man verkar kunna flyga ända till v38 men de känns jäkligt riskabelt... o det skulle typ innebära julveckan o då är det nog rätt dyrt.
Men jag börjar mer o mer gilla tanken på o föda i Sverige, flyger jag hem i slutet på november så handlar det om ca 3 veckor innan Jamie får jullov o Pelle o Jamie kan flyga till Sverige. 3 veckor är ju inte så jätte farligt o va i sär. Och då får vi dessutom fira jul i Sverige vilket är en av dem sakerna jag sörjt mest med o föda barn i Gib. Och att alla pratar svenska på sjukhuset låter ju inte heller helt fel! Bara vi kan lösa pusslandet med Jamie o skolan plus boende för mig o Alex i Sverige... småpotatis...
Well läget känns iaf inte helt hopplöst längre. Sen det här med operation kan jag inte göra nåt åt, vill jag leva ett bra liv så är det något jag måste gå igenom, att det blev oftare än väntat är inget någon kan göra nåt åt så är väl bara att acceptera o leva det livet som just JAG fått serverat. Allas liv är inte enkla och jag får ta att mitt är ett av dem där man får kämpa lite för o få livskvalitet.

2 kommentarer:

bluerain sa...

Skönt att höra att det verkar finnas en hållbar lösning, även om den inte blir perfekt. Ta hand om er! Kram!

Maribel sa...

Då kanske vi har möjlighet att ses över julen ändå, kan alltid komma över och hjälpa till om du orkar med mig ;) Ta hand om dig! När i November kommer du till Sverige förresten? Jag kommer till std den 12 november (farsdag helgen)kanske ses redan då om möjlighet ges!