torsdag, september 01, 2011


Bebismagen, bild tagen igår.


Idag har jag varit på sjukhuset o träffat en läkare, den svenska läkaren var inte där trots allt så jag fick på staplande engelska försöka förklara om mitt hjärtfel o vad som hade gjorts. Herregud jag kan verkligen höra hur dålig engelska jag har i dem lägena men vad kan jag göra åt det? Jag har inte läst medicinsk engelska i skolan eller hur jag ska formulera mig runt om det här... Men vad fan, jag är ju invandrare här o jag gör mitt absolut bästa. Jag talar betydligt bättre engelska än många andra :) Men det är frustreerande o höra hur illa det låter o ändå inte kunna komma på bättre formuleringar... Men, övning ger färdighet :)

För övrigt så känner jag av bebis ganska mkt numera, typ så fort jag lägger mig på rygg så börjar hon buffa :) Det är mysigt men gud vad jag vill att tiden ska gå nu! 18 veckor kvar, känns som en evighet minst sagt! Men har ju varit i v22 i 2 veckor nu så det gör ju att det känns som att tiden går ännu saktare.
Doktorn klämde på magen idag o gjorde ett snabbt UL för o kolla läget och allt såg bra ut, fortfarande :) Dem är lite grundligare här än i Sverige på vanliga kollar skulle jag vilja påstå. Men jag klagar inte, alltid mysigt o få se den lilla varelsen där inne :)


Tänk vad fort denna veckan har gått bara för att det var röd dag här nere i Måndags. Fredag imorgon alltså... Jaha, vad ska vi göra denna helgen? Verkar bli playdate hos Anne nån dag men i övrigt så är det inte planerat. Kanske skulle gå på bio med Jamie på Söndag o se Bilar 2 :)
PÅ måndag börjar Jamie i skolan så han kan behöva lite uppmuntran, dock verkar han inte lika orolig inför det som mamma, men kan ju bero på att mamma peppar honom hela tiden :) Tack o lov att några peppar mamma också för med alla dessa hormoner i kroppen så är det här hemskt jobbigt! Men idag har han fått en ny väska o imorgon blir det skoluniformsinköp!

Inga kommentarer: