fredag, september 23, 2011

Handla o Baka




Har nog överdrivet dagens projekt bara en anings, får väl inse att kroppen är lite mer belastad än normalt. Min rygg vill bara inte! O sen tror jag att jag har en släng av foglossning även fast det inte är så extremt så gör det ont när jag går o jag blir stel. Men har ont i nedre delen av ryggen så vet inte riktigt om det kanske bara är ryggen som spökar... I vilket fall som helst så är det inte skönt. Men vi har fått storhandlat! Så nu har vi mat en stund till och alla torrvaror som försvann när jag var i Sverige är påfyllda. Pelle fick komma o möta mig vid affären för att jag skulle kunna ta mig hem. Dels vart det för mkt för en person och dels vart de för tungt för en gravid...
Saknar verkligen bil i dessa lägen! Bussen hem var dessutom fullsmockad med sura pensionärer.Vet inte om dem tror att en bebismage går o dra in men för allas information så går inte det!! Suck.
Sen vart de till o hämta Jamie, spendera en timme på lekplatsen o sen hem. Vilade en halvtimme o sen var de bara o fixa lunch.
Barnen tjatade sedan hål i huvudet på mig då jag lovade o baka idag så var bara o sätta igång. Har tagit några timmar men nu så är bröd och kärleksmums klara.
Deg, mjöl o annat kladd har vi haft överallt men barnen har haft roligt och vi har godsaker o smaska på. Nu är allt diskat o Jamie har snällt nog dammsugit vardagsrummet så nu är det väl bara o ge sig på middagen... Puh o suck o aj min rygg...
Ikväll blir det iaf film o kärleksmums med min fina familj :)


1 kommentar:

Maribel sa...

Åh vad duktig du är, det ser ju helt otroligt gott ut både bröd och kärleksmums :) Jag blir så inspirerad!